Salam..

SET Bilik TIdur BARU Dania..? OPPSsss..!! dalam mimpi je laa.. he he
Baru-baru ni jalan2 kat Mid Valley... lalu Jusco dan ternampak set BILIK TIDUR PRINCESS nih..!!
Wah wah wahh... terus tak keruan Dania di buatnyaa..! ha ha ha.
Kemain posing BAEK punyerr..!




Siap posing-posing depan cermin..!
Cik Abang tak de kisahh.. pergi menukang lagi adaa.. apa ntah dia try betulkan drawer
yg nak terbarai tuh! ha ha ha


Nyaris-nyaris tak dapat tarik Dania keluarr.. huhuhu.
Set ni kalau nak beli full ada la RM 3K - RM4K. Sape2 yang nak pindah rumah kee.. tengah nak deco bilik anak dara ke leh la usha2 set ni. memangg terliur gak omak nye tengok..! 
tapi  bilik tak cukup besar pun nak buh full settt huhu.
Lagipun Dania pun masih nak tidur ngan mamanya ..! 
Danish je yg dah OK leh tidur sendiri dahh.
Bila aku berdialog ngan Dania :

Mama : Daniaa... Dania nak baby takk..?
Dania : Takkk nakkkkkkkkkkkkkkk...!!
Mama : Laa.. Baby kan comellllllllll...! Kan Dania suka babyyy
Dania : Tak nakkkkkkkkkk..!! Dania kan KECHIKK lagii..!!

Haaa.. cam ne tuhh..??? Sah-sah tak nak adik la tuhh. Dah nak masuk 4 tahun masih perasan' kecikk....!!' 
Aduhaii.. memang manja terlebih anak dara ku sorang ni huhuhu.

8 sweet comments:

e.l.i.z.@ said...

perghhh mmg lawa set mcm tu..tp kan, membazir je kot sbb nya nnt budak dh bsr sikit, takkan nk menten konsep mcm tu kan hehe..better beli set yg sedang²..kiranya x nampak sgt childish n x nampak sgt mcm org besar heheh

ohhh sama la..eiymann pun tak nak adik heheh

yatie chomeyl said...

lawa tp macam mahal yg amat la pulak smp 2k ..nanti bila dia dh besar sikit msti dia takmo dah design kanak2 sgt gini..buat cuci mata OK lah kot eh kak

MrS. F!zA said...

mmg lawa gilos!! igtkan betol2 bilik dania td..ekekeke

Mama Liena said...

Kalau anak aku , sure minat giler ni , skrg sume nak princess ajer , beg , baju , pensel ..aduihhh ..sorang lagi minat Barbie :)

zura@iwan said...

so cute pinky lak tu..suka2...tp x sesuai nk taruk bilik tido ai le..haha...

but maheinya...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

mmg cantik giler.. 1st time mimi tengok design ni.. mmg telan air liur jer la.. rege tu boleh dapat set king untuk masterbed room tau. hehehe

tp betul la, tak yah beli sebab nanti dah besar,dah tak minat pulak princess, kan dah ssusah..

eh sama pulak statement dania tu dengan emily.. ADIKKAN KECIK LAGI. hahahahahah

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eliza :
Betul tuuu...esok-esok dah masuk sekolah lain plak seleranyaa

Eiman tu tak cukup manja lagi yek

azura samsuddin said...

mmg sweet je kaler pink tu kan, tp mengenangkan harga nyer yg 'sahnetk' sgt tu x delah kot zura beli ;)