Assalamualaikum..
Sambungan citer semalam.
Hari ni hari bercanda di persisiran pantai..!! he he


The next morning tu kul 8 lebih dah keluar gi cari sarapan.
Cam biasa sarap nasi lemak teh tarikk he he



Elok pulak kedai tu sebelah ngan kedai yang serba meriah dan colorfull
dengan pelbagai jenis mainan dan layang-layang. 
Dania memang tak duk diam laaa

  Penyudahnya dapat layang-layang sorang satu.. 
baru leh senyumm.. isk isk iskkk


Lepas makan terus 'bertukar'.. tak sabor2 nak 
main ngan sand bucket dia. 
Nampak tak khemah2 champing kat belakang tuh..!
Besttt je tengok depa yg duk champing2 kat situ

Masa bermain pasir..!!

sambil 'baking' kat tepi pantaii huhu

Kemain ralit Dania

Best sangat permandangan kat sini..  suasana diaaa.. nyamannnn.
Sepang gold coast kat sebelah tu je

Masa mencecah air pulakk


Saat bergembiraa..! yeaaaahoooooOoo..!! 
Tu Danish laa.. kalau Dania lagi banyak takut nak cecah kaki ke airrr huhu


Kitaorang jumpa obor-obor kat pantai ni.. 
Danish tengok geli gelemann..gelihati betull


Sampai nak dekat kul 11 gak lepak kat pantai. matahari pun 
dah nak terik.. kitaorang pun beransur balik.
Sempat lagi nak main belon buihh kat parking


Sampai chalet mandi-mandi dan bersiap sambil 
perabih makan kacang dalam bilikk he he


opssss.. terlebey suda... elok nak snap papa suap kacangg.. 
romantikus meeoouwwwww... tetengok rupanya kulit kacangg..! PAPA..!!!!!!


Kul 12 kitaorang check out. sempat snap depan chalet


Singgah pekena cendol tepi pantaii


 Habis pekena cendol kitaorang pun bertolak balik rumahh... 
Thanks Papa, thanks Danish & Daniaaa.. 
Insan-insan istimewa buah hati pengarang jantung ..
Lain kali ada rezeki kita jalan-jalan lagi yekkkk.
Papa dengki betul tengok orang-orang berchamping tepi pantai tuu.
Dah pasang hajat nak cari khemah champing plak lepast nih.. he he he

13 sweet comments:

bonda dadif aka akish said...

alemak....best killer bersantai kat laut!!!

=)

Nadya said...

happy family! :)

*∽ IZAN ∽* said...

re Akish :
Memang besttt.. kalau dapat berchamping dan berunggun api memalam tu lagi besttt!

*∽ IZAN ∽* said...

re Nadya:
sekali sekala.. he he

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jemput join my contest

http://www.elissmie.com/2011/02/contest-pencarian-si-cilik-bergaya.html

Aleyn said...

Aku tau ko ada letak gambar, baru aku masuk...ekekeke...

Wah thanks Zan for all the tips lunch tadi n dlm entry ni...kena tambah kat check list ni sebelum gi...

1. Camping (beli khemah)
2. Terjah playground
3. Must order Sup Tulang (ko kata murahkan..hehe)
4. Bawak toto (kalau nak bermalam lah...hhm..macam nak jer, sian plak Mak Abah aku kena drive balik malam2...)

Anyway....sure u had a blast spending quality time with ur loved ones....

Happy Always!!!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Elise:
Oh thanks. InsyaAllah dearr!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Aleyn:
Ha ha.. hari ni byk bloggers punya thumbnail tak keluar laaa..

haa.. tu memang wajib terjah tuu.. besttt jee.. leh sewa beskal letrik lagi kat sana jalan2 petang2 ke pagi-pagi kee... mmg bestt la utk bersantaiii

eT said...

bestnyer santai2 kt pantai...
tang tulis nama tu yg xmenahan tuh...hehe..

*∽ IZAN ∽* said...

Re ET:
Memang tak bleh blah tu haha. ada ati nak tulihhh gakkk.. tak pasal2 org lalu berenti tumpang baca.. ha ha ha

Mama Zharfan said...

beshnya cuti2 tepi pantai :)
lama dh me tak pegi pantai ni :)

me click HB!

azura samsuddin said...

beshnye dania main pasir... mmg teringin nak bw aina main pasir cmtu gak, slalu bw g mandi jer ;)

ibuayahdamia said...

yer...ayu dah nampak hotel tu...alahai, memang kalau pi makan seafood, senang benar lah yer nak nampak resort ni...


best betul dapat kena air pantai kan...