Salam..

Sempena hari cuti yang tak de kerja ni.. aku telah merajinkan diri
register affiliate program untuk Heart Beat ni. 


Tengok ramai dah blogger gantung banner heart beat. Heart beat ni tak ade issue ngan 
Nuffnang dan income base pada klik. Totally tak de issue ngan fraud click. Bleh baca entry dari Suzie~income dari Heartbeat. dan yang masih ragu-ragu bleh gak baca entry Q&A pasal Heartbeat beliau. 


Ni rupa dashboard bila kita register Affiliate program. 
Bleh Click banner Heartbeat kat atas untuk 
mula register account.

So apa lagi kengkawan.. mari berHEARTBEAT dan berpesta click clickkk..!!! Sila la click banner Heartbeat ku itu utk tau promo2 terkini especially utk buat suprise gift pada yang tersayang atau si manja okehh! 

Sharing is caring.. terima kasih daun keladi.. he he

6 sweet comments:

Gieyana said...

yeahhh..selamat berpesta klik2 yer..:D

*∽ IZAN ∽* said...

Yeaahhh...! mari mari mariii meriahkan ..!!! hehehehe!!

zura@iwan said...

me klik u dah...hehe...

Mama Zharfan said...

me dtg click ur banner--me memang click banner kat semua blog yg me terjah--tlg kwn2 kan

income akan cepat naik kalau ur frens/followesr proceed to register lps click2 tu :)

selamat berheartbeat yer!!
anje dh ada RM12 lps 10 hari, miza yusof dh boleh cash out tu :)

azura samsuddin said...

zura pun dah register heratbeat ni... xpe len kali tiap kali dtg zura akan klik banner heartbeat izan ok... tolong menolong ;)

Sharinginfoz said...

thanks for sharing