Assalamualaikum...


whatsapp 012-2399355 sekarang!

  GRAB IT NOW !!! 
Don't wait! Very limited stock!! 



*KLIK GAMBAR UNTUK KETERANGAN LANJUT*

Ahaaa gitewww.. tiba-tiba hari kedua masuk kerja dah buat jualan gudang !! ehehehehe
Tak de la.. ni saje nak share experience saya yang baru menjadi pengguna
Medela Freestyle breastpump buat julung2 kalinya.
Sebelum ni anak ke-2  dan ke-3 pakai AVENT Manual.
Kali ni ada rezeki dapat sambar Medela FS pulak.

So semalam adalah hari pertama pergi kerja bersama gadget baru,
Medela Freestyle Breastpump 
yang jadi idaman para ibu2 yg menyusu badan.
So nak share experience semalam yg memang sangat mengujakann!!!


Ni masa kat parking kereta, baru ON kan medela Freestyle
untuk dia trigger letdown reflex. Dalam buku manual kata dalam 
masa 2 minit pertama tu susu akan start keluar.
Tapi pada 1:07 minit dah start keluarkan.


Then terus ubah ke stage seterusnya dan meneruskan pemanduan
pulang ke rumah yg hanya terletak 8km dari ofiss..
dekat je punn...


Okeh.. setelah memandu melalui beberapa traffic light akhirnya sampai ke rumah.
See... sampai2 rumah botol dah penuh!!!! Waaaaaaaaaaa...!!!! Macam magic je kann...
sambil drive sambil pump hands free! tu belum layan sembang kat hanphone handsfree plakk...
sungguh la mak-mak sekarang alaaa SUPERMAK! ihihihih


Ok.. so hasil session memandu balik kerja sambil pump BM
ni la hasilnya. Sampai rumah sedar2 dah penuh botol !!
Padahal jarak ofis ngan rumah dekat je pun... tapi 
tu pun dah jimat masa sangat2 so sampai rumah
bleh la terus layan anak2 kat rumah pulak.
Sangat-sangat sukerrr okehhh!!!
Last pump BM masa solat Zuhur pukul 2:00 petang lebih kurang.
Balik rumah dalam pukul 6:00 petanggg...


Ni hasilnya... 8.5 Oz ++ sekali pump !!.
Alhamdulillah... masa guna AVENT Manual Breastpump 
selalu sekali pump dapat 4-5 Oz.

Sejak guna Medela Freestyle Breastpump ni 
sekali pump senang2 je boleh dapat  8 Oz... 10 Oz
dah pernah cecah rekod max 13 Oz sekali pump!
Alhamdulillah... alhamdulillahh... happy dan syukur sangat-sangat..!!

So disebabkan kegembiraan terlampau
(walaupun dah  BF masuk anak ke-4)
Saya nak share pada kawan2 diluar sana kalau ada yang 
mengidam nak dapatkan 
Medela Freestyle Breastpump dengan harga yang sangat2
berpatutan. 

Harga cuma RM1799 termasuk 
limited warranty untuk 12 bulan.
(Retail price RM 2,899 ya kawan kawann )


Latest model DELUXE SET is available now!


NEW PACKAGING



Dengan ciri-ciri keselamatan yang dipertingkatkan!


Perbezaan antara pump lama (kiri) dan baharu (kanan)


Kini dengan penutup di power charging port
untuk menghalang kemasukan benda asing (cecair @ habuk) 
yang tidak diingini.



Penutup belakang pump yang lebih rapi dan dilengkapi dengan 
push & Slide button untuk membuka cover.


Jangan risau.. semua produk Medela kami adalah ORIGINAL
made in BAAR Swirtzerland!


Untuk keterangan lanjut boleh layari 
" nursing made easy " 

KINI PERCUMA 4 STEP WAIST TRIMMER!
Untuk pinggang ramping menawan selepas bersalin uolllss!
Sungguh mudah , hanya zip dan ramping sudah!
ini rahsia saya untuk kembali ramping selepas bersalin dulu!




Bengkung moden ni senang sangat nak pakai. Biasa dalam pantang kalau pakai bengkung hat tali2 ikat tu sabarnya setakat seminggu dua je. bila kaki dah mula ligat mula la mengelat nak pakai kan kan kannn! last2 mula la malas pakai... so dari malas pakai nak bertali-tali bagai 
pakai bengkung moden ni senang... zassssssss zipkan dah siap!
Semudah tu je so tak de la rasa berat or malas nak pakai. 
Hatta saya pun masih amalkan sampai sekarang. Kat rumah tu sambil buat kerja rumah 
zipkan je bengkung moden ni kat pinggang so 2 in 1 boleh bakar lemak2 degil tu kan.
Saya impan 2 set lagi senang nak tukar2 kan hehehehe.
Hasilnya ...?


Ibu kepada 4 orang anak chiaaa chiaaa chiaaa ~~~~


Mereka sudah... anda bila lagi ????
Jadi cepat dapatkan sebelum kehabisann!!!
Hebah kan pada kawan2 yg mencari yekkk... sayang uollsss!!!!



39 sweet comments:

Gieyana said...

Aq dok aim bendalah ni gk ni..:)

juelee said...

mmg plan nak beli for 2nd breast pump sbb dulu pakai spectra 3.. berat la hai nk ngangkut....

Nad MamaZN said...

Huiyooo
Hasil lumayan tu bila guna pump ni ek?
Alhamdulillah :)

Hirda Ibrahim said...

oh my... murah tuuu...
cayalah sambil drive sambil pump!

lieyalatif said...

mmg berbaloi kan...best tu...tau2 dah penoh sebotol....enjoy hah ....rindu plak saat mengepam dulu.....

eh murah tu izan....rugi tak grab tu...rasenye payah nak dpt harga tu kan....

kawan aku kat opis ni ade sorang bf anak die...kite mengepam pakai pam bagai ni kan, tapi kawan aku ni pakai tangan jek....setiap kali perah mesti pakai botol yg panjang tu...mmg penohhhh sentiase...aku teruja betul dgn rezeki die....penoh sebotol panjang tuuu..

MrS. F!zA said...

adehh bestnya lahai murah..sy baru beli bulan 2 ritu kot rm2k lebih..sobsss

wani omar said...

Eh2 k.izan....xsangka jmpa kat blog ni...hehe....truskan bf ya....

wani omar said...

K.izan ke jual medela ni

NISA DAHRI said...

salam, nk tny ni swiss made ke UK/US made ye sis?

*∽ IZAN ∽* said...

Re Nisa :
MEdela FS ni made in Switzerland ya dik ;)

*∽ IZAN ∽* said...

re Gie : Sila lah sambar Gie. Mudalagi tu... insyaAllah investment yg berbaloiiii ;)

*∽ IZAN ∽* said...

Re Jue : MOga dimurah kan rezeki untuk menyambar Medela FS ni yekk

*∽ IZAN ∽* said...

Re Nad : Alhamdulillah... pernah dapat 11 Oz sekali pump.. Pecah rekod teruss ! memang lumayan Alhamdulillah.

*∽ IZAN ∽* said...

Re Hirda.. sebenarnya tak boleh amalkan tu pump sambil drive hihihi. Tapi since jalan balik umah tak jammed or bukan highway yg drive laju so kalau dah tak sempat tu bleh laa hihihi

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya : Memang murah rezeki baby kalau pump manual pun penuh sebotol..! tu la yg penting demand & supply ni. Kalau rajin InsyaAllah.. tak putusss susunyaaa

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mrs Fiza , Tak pee.. rezeki penjual kamu tu. Tu la kalau yg urgent tu memang selalu duit nampak kecikk je hihihihi

*∽ IZAN ∽* said...

Re Wani.. hi hi hiii!!! Ha ahh.. dah jadi seller Medela FS sekarang ;)

ekin said...
This comment has been removed by the author.
Noor Suraya said...

kalau nak beli dlm bulan 10 ka 11 ka boleh dak?yala..nk kena nyimpan dulu la.ehhehe

*∽ IZAN ∽* said...

Re Noor Suraya :-
Boleh Dik. Boleh confirmkan order 2 minggu lebih awal utk pastikan stok ada ya ;)

Boleh layari
http://kidsbranded.blogspot.com/2013/05/medela-free-style.html

utk keterangan lanjutt ;)

DefadaPooh said...

Slm..mcm mana nak oder?

*∽ IZAN ∽* said...

Salam Mrs Defaada Pooh :

Boleh layari http://kidsbranded.blogspot.com/2013/05/medela-free-style.html

atau SMS/WhatsApp di 012-2399355 untuk komunikasi lebih pantas ya

mawar yus said...

Bising x pump ni?ada org kata bunyi mcm mesin rput.btol k?

laila fauzi said...

Mmg tgh aim pump ni... Huhu... Bile blh dpt ni

laila fauzi said...

Mmg tgh aim pump ni... Huhu... Bile blh dpt ni

Ainul Syahida said...
This comment has been removed by the author.
Ainul Syahida said...

Berminat sangat dengan medela fs ni. Tp pregnant pun belum lagi. Promosi sampai bila ye akak?

Emy said...

Salam. Ada lagi tak stock ni? Tolong email ke emyhakke@gmail.com
TQ

zack said...

slm.nk tanye ads x jual hand free gadget madela ni? yang strap tu.untuk membolehkan kite pump tanpa pegang botolnya

MARIA AWI said...

saya pun pengguna medela & ex seller medela freestyle jugak...best kan medela...

jemput ke blog saya jugak..
salam suaikenal..
http://tinyurl.com/mewv4f6


si gila ! said...

slm sis, promo ade lg ke. susah tak nk pkai handsfree bra tu.

Intan Nazirin said...

Bguss ye sis..kali ni pon nk sgt dapatkn mandela ni..smpai bile promo

mazlen johar said...

wah besnyer...sy pon tgh survey pam susu ni..ank second baru nk cuba fully bf...

Noorfadilah Che Yusoff said...

Bising x pump ni

Putri Rahayu said...

Salam...apa msh ada medela fs nya? Tolong email sy di ayumoidady@yahoo.com

aspalela salam said...

salam sis cmne nk beli breastpump medela FS ni leh bg num phne

Normaliza said...

Sy penah beli ngan izan. Best medela freestyle ni

Zatty Ruffty said...

Sy nk let go pam medela swing.. Sapa berminat whatsapp or call sy. 0125222985

salbiah shaari said...

Sis ad x lg...sy nk bli cmne yer