Salam..

Gambar2 percutian NORA DANISH & JEJAI berserta anak
dan Family Jejai di bumi sakura. Gambar2 ni di fowarkan oleh ex-ofismate aku. Ma kaseehhh...

Apapun, alangkah bagusnya kalau Nora Danish & Jejai boleh kembali bersama dalam ikatan yang sah... tengok diaorang akrab je dalam gambar2 ni kann.. lagipun kesian kat anak tu... kurang kasih sayang nanti kalau mak ayah berpisah *dah berpisah pun*.. buang yang keruh ambil la yang jernih. Lagipun family Jejai sayang sangat kat Nora.. cantik, low profile, tak de kontroversi.. apa lagi nak..? Kahwin ni bukan setakat kita  berkahwin dengan pasangan.. tapi kita berkahwin dengan family pasangan kita sekali. Kalau kahwin family tak restu pun susahh..

Anyway.. Jejai belajar-belajar la cukup satu.. semoga ada jodoh semula antara korangg he he










12 sweet comments:

azzey said...

Bagus cam gini kan. even dah berpisah tp stil berbaik2 kann..

☆ lieya latif ☆ said...

aku suke tgk.....walau dah cerai berai tapi tetap baik....so anak2 pun tak rase kehilangan ....

Liz Rohaizat said...

tapi nora danish ckp dia tgh kenal seseorang

Aleyn said...

Semoga diorang bersatu kembali..demi anak tercinta...

Semoga tak der lagi orang ketiga yang mengganggu...amin

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

aku pun suka tengok couple ni. dah boleh kata perfectkan. anak ada, ex bini cantik.. nak apa lagi.. rujuk pun dah ok kan

eelobor said...

bagus untuk pembesaran anak...

Monalea said...

harap mereka bersatu balik demi anak

beLLa said...

kan sweet camni. takdela org asek nak ngutuk je.

qemaishak said...

nampak happy je diorang ni..harap ade good news lps ni..

qemaishak said...

sory nak tanya...Kak Izan ni pernah chat2 kat PCM ke dulu?cam penah tgk..

Nadhirah-chan said...

kan bagus kalau dorang boleh kekalkan camni . kesian anak dorang . tapi kalau dah takdir , takde sape boleh halang kan .

Awangku Johan said...

follow ur blog.. mai singgah blog saya n follow