Salam...
Baru-baru ni ada join Lucky Draw by sukasukimain2.
Tak sangka plak tangan si comel yang buat lucky draw grab
nama blog contes ku huhu. Sebenarnya sedar menang lucky draw ni dari komen gieyana
 kat blog contest ku ituu!! Thankx dearr!!!


Kira ni kemenangan pertama tahun ni... tahun lepas langsung tak bergiat pun masuk contest-contest huhu.
Anyway terima kasih bebanyak kepada tuan rumah. Semoga tambah murah rezeki..! aminn huhu

5 sweet comments:

zura@iwan said...

tahniah....kita join gk tp x de rezki nk dpt..hehe

Gieyana said...

tahniah yer Izan..:D

*∽ IZAN ∽* said...

re Zura : tak pee.. tak hari ni esok2. izan pun baru la nak sangkut ni hehe

*∽ IZAN ∽* said...

Re Gieyana :
Ma kasehh..!!!! lupa nak mention.. kalau tak baca Komen giayana tak perasan pun menang huhu. thanks a lot dearr!

Mama Zharfan said...

congrats!!! u are sooo lucky :)