Salam..

Tiba-tiba kedengaran desas desus yang amat kencang pasal FaceBook yang akan di TAMATkan pada 15th March 2011 ..? WOW..! pada yang kaki FACEBOOK maunya makan tak kenyang tidur tak basah gara-gara susah hati...
Just nak share some photo from Facebook.
Their server farm. Walla wehhh... one of the greatest data center in the world..!
Tak kan la nak shutdown kot..?

credit : TIME




 All redundant..!! Mantappp sehhh






Tunggu ada sambungan PART 2

3 sweet comments:

zura@iwan said...

ada dgr gk psl nie...kita x addict sgt ..x kesah je..

sazali yusof said...

hurm.. bagi aku itu rumor je kot.. diorang untung juta2 dari fb, then fb pon develop banyak benda setiap bulan.. baru2 nipon dia ada update features baru xkan nk tutup..

eelobor said...

untung ratus2 juta, tak kan nak tutup cam gitu jer. gimik jer lebih tuh