Opsss..!! Sape yang lom pernah try 3 Layer Tea nih..? 
Fuhhh memang bestt gilerrrrrrrrrr....!! Tak tau nak terangkan.. dia guna gula melaka 
so rasa kelat2 cam cendol.. tapi tak semanis cendol.. tapi rasa tehh! hah..? 
aku pun tak pahammm.. nak korang cari la sendiri he he he


Sebenarnya lately dalam seminggu tu ada la sekali dua kali Abang akan gi beriadah main Badminton ngan geng2 Ofisnya. Kalau game jatuh hari Jumaat, malam cuti aku pun biasa akan ikut sekali. Gambar2 ni pernah snap 2-3 session punya game.


Selalunya main kat mana2 court area-area Putrajaya.


Berpindah randah gak macam2 court every week tengok mana kosong dapat booking.
Majulah sukan untuk keluarga.. yahh yahhh!!


Bila para bapa penat, anak-anak pulak ganti! he he. *Danish yg pakai baju hitam tuh*
Yok yok oo je main budak2 ni... net tinggi tuhh! he he


Yang anak dara plak pepandai la cari portt main




Yang para ibu-ibu pun cari port bersembanggg  sambil gosip sana sini he he


Lepas habis game beramai-ramai terjah kedai mamak..!


Sambung lagi menyembang sampai tengah malam sambil pekena ROTI CANAI
baekkkkkk punyaa... Laaaaa... tadi penat2 keluar kan peluh, tak dan dan dah isi balik lemakk he hehe


Tu dia.. macam-macam gosippp



Sambill baekk punya melantakkk


Ni plak 3 Layer Tea kat kedai mamak lain plakk.. 



Moralnya... Bapak-bapak beriadah keluar peluh, anak-anak pun melompat sana melompat sini
keluar peluh.. yang ibu-ibu pulak gosip sana sini sambil sempat lagi 
kunyah kunyahh.. pas tu gi kedai mamak lagi kompem order nasi panasss tetengah malammm..
Kalau ku gemukkk salah saper nih..? Confirm bukan salah akuu..!!! huhuhu

4 sweet comments:

eT said...

teh 3 layer tu mmg best eh??
kalo xminat teh..agak2 leh minum x tuh?
mana la tau mmg best kan3...

meh join sini..
ada lagi masa lebih kurang 12jam..hehe
http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

Sharinginfoz said...

lama betul tak main badminton ni

zura@iwan said...

fuyooo...3layer tu leh potong kaki tu..haha..x penah try lg pon...

lama x men badminton..
sll cm tu la kan...kalu lps riadah tu..nk cari mkn melantak plak..haha

eelobor said...

saya lak setiap hari selasa malam main badminton bersama2 teman sepejabat. dah lama gak tak pekena teh 3 layer tuh