Happy 5th Bufday to Danish Aiman!!

Hari ni , 8th April 2010 merupakan hari ulangtahun kelahiran Danish yang ke-5. Alhamdulillahh.. Danish membesar dengan sihat dan ceria..! Sentiasa menghiburkan hati Papa & Mama walaupun ada kalanyer bila nakal terlebih especially bila 'berperang' dgn Dania kena warning jugakkk hu hu!

Last 2 weeks masa balik kampung Mak Longnyer dengan murah hati sponsor kek bufday utk both Danish & cousin, Faqihah. Ma kaseh banyak2 Mak longg... cayangggggg Mak Longg.. muaahhhh!!!

Simple celebration kat kampung. Paling teruja masa Faiq launched party popper! ha ha ha. Lepas tu jenuh la kena sapu sisa2 popper tuhh...kui kui ikui

Untuk Danish, Papa & Mama sentiasa mendoakan yang terbaik untuk Danish. Semoga Danish akan terus membesar dengan sihat dan ceriaaa, menjadi anak yang soleh dan cemerlang dalam segala bidang. Papa, Mama & Dania sentiasa ada di sisi Danish dalam apa keadaan sekali pun ya sayanggg... happy bufday tu you sweetheart!

Ucapan dari Mak Long :
SELAMAT ULANG TAHUN DANISH KE-5..SEMOGA MJDI ANAK YG BIJAK BAIK N ANAK YG SOLEH YEK!...

Ucapan dari Mak Usu :
Hepi Birthday to Danish! Smoga pnjang umur, murah rezeki dan dlindungi Allah selalu. Dari Mak-P Usu, Kakak Dira n kakak Qiha.

Terima kasih to Mak Long & Mak Usu for the wishes!

6 sweet comments:

Aleyn said...

HAPPY 5TH BIRTHDAY DANISH AIMAN!!!

Semoga membesar Sihat, Ceria dan Berjaya, Aminnnn

ibu 2AZ said...

happy 5th birthday to danish..semoga sentiasa sihat..menjadi anak yg soleh, berjaya dunia akhirat ye! a aa lah 8hb sama with ayra..danish beza sebulan lah ngan aiman..aiman on 1st may nnt..hehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Birthday Danish.. semoga membesar jadi anak yang soleh dan taat pada mama dan papa

umeboshi said...

happy b'day danish!!! moga jadi anak soleh, baik dan sayang kat mama, papa n keluarga slalu. amin! by the way, izan, mai jengah blog cik ume. amik tag!!!

ambrynaa said...

happy besday danish..
sedapnya kek!!!

IZAN said...

thanks for all sweet wishessss!!!