Salam..
Ni sambungan PART 2 - Life Inside Facebook HQ.
Aku rasa kalau la korang pun leh 'transform' ofis@tempat kerja ala-ala 2nd home cam ni aku rasa memang tahap kuar air mata gak laaa.. baru la semangat berkobar-kobar nak gi ofis silap-silap tak hingat nak balik umah plak keh keh keh.

Credit : TIME









Memang HEAVEN la..so kalau macam ni lah gaya nyee...
TAK KANNNNNNNN la FACEBOOK nak shutdown..???
Mane staff2 ni nak pergi..? User pun meraung-raung.. ni kan pulak staff Facebook.
Memang menangis berguling-guling laaa.. paling teruk ada plak yang terjun bangunan karang..!

Takpe tunggu PART 3 okehhh... tungguuuuuu...........!!

6 sweet comments:

wahida said...

huk aloh, ofis FB ke neh? ye ke nak shut down ek?

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

*∽ IZAN ∽* said...

RE Wahida...
Gimik je lebih tu huhu

*∽ IZAN ∽* said...

RE Mknace :
Memang TERBAEKK..!!

ambrynaa said...

dia letak 'daun' kat meja dia la Izan..best giller!
lepas nih ko review opis Google lak..meletops!!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zalie :
tu la pasall.. daun tu aku pasang kat bilik Danish jekk.. ni leh lak pasang kat ofiss ... kalau aku pasang gak kat ofis agak2 ade tak kena pelangkung ngan bos..? ha ha ha