Salam..

Wah wah wahhh.. semalam baek pun Red Mummy jadi ala covergirl tajuk sensasi 
bagi para blogger tegar ~ Blogger Untung RM 1 Juta..!!


Tak lama tu aku pun mula la terbaca yang Red Mummy di kunjungi oleh pihak LHDN huhuhu!
Terkezut gak aku.. blogger pun kena bayar cukai..? kohok kohok kohokk..!! tapi kalau aku tak patut la kann..cek Nuffnang pun tak dapat-dapat lain la para blogger di atas langit cam diaorang ni.. tapi LHDN ni pun satu.. cepattttt je.. keh keh kehh..

Anyway semalam hangat jap topik ni. Red Mummy pun sampai buat satu entry khas untuk explain bukan RM yang untung Rm 1 Juta tuh..!! ahahahhaha.. kena pulak jadi cover page dgn tajuk tuh.. isk isk iskkk.  Pandai media cari tajuk nak lariskan paper.. isk isk iskk

Anyway baca entry Red Mummy pasal topik hangat semalam ~ 



 Red Mummy audited by LHDN

NOTE : Redmummy di interview dek Hot FM pagi ni huhu

6 sweet comments:

mama tisya said...

lhdn kejar aje..hehehe

eelobor said...

sekali dua jer pernah menjengok ke blog dia....

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mama Tisya :
Tu la pasall.. cepat je lagi kalau yg keluar kat media ni huhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re eelobor :
Jejak gak sekali sekala ikut topik huhu

zura@iwan said...

ye la...mmg LHDN cpt aje..

*∽ IZAN ∽* said...

re Zura :
pernah dengar.. pelapor leh dapat komisen % huhu