Salam...

Rentetan dari entry KG yang mencanak sebelum ni huhu
Kebetulan company buat launching WELLNESS DAY..!
Teruja gak nak join tengah tengah dalam DILEMA nih haha


Walaupun dalam pada dilema tu tetap gak pulun seafood carbonara kat cafe ofis tuh.
Ala carte order.. bleh tahan sedap gak nihh.. dengan chesse tabur nya lagii.. fuhhh...!
memang terangkattt lahh.. lupa jap 'penimbang berat' yg dah beli kat rumah tu HA HA



So launching tu di mulakan dengan Apple distribution, bak kata pepatah
~ An apple a day, keeps the doctor away..!  aha...!!


Pagi tu dah dapat epal depan lif.. masuk hall utk launching dapat lagi epall..
rezeki amek je laa.. siap ada orang distribute belon ape tah tu.. pun taram je laa.
Ni booth cintai alam sekitar.. ada la penyu tiruann kat situ. Maklumla penyu ori dah pupus huhu


Hari  tu ada beberapa agenda.. banyak open booth2 check body health, finacial health
and so on. Kitaorg pun jengah2 gak le health boot nih. Cek berat, tinggi, darah, glukose, macam2 laa.
Semua result yang aku dapat tak tak memberansangkan lansung! uhukkk!!



Sambil take part promo alat-alat kesihatann... konon2 alat ni leh release tension.. 
ye la tuu.. tapi aku tengok ada orang pakai siap tersenguk2 tertidurr..ha ha!
Kitaorang pakai 5 minit je kot dah tanggal.. rimas plak tengok ada orang lain queue nak pakai gak huhu

Then lebih kurang kul 3:00 pm ++ launching bermula. Selepas speech bagaii.. 
Yaahhhh.. beratus-ratus belon di lepaskan..!!!



Di sertai dengan acara PECAH BELON beramai-ramaii..!! 
Sebab dalam tu ada kupon-kupon lucky draw kepada yang bertuahh..!! Memang gamat kejap dewannn..!


Bila dah selesai semua belon di pecahkan.. masing2 cek la kupon2 yang telah berjaya di rebutt..!


Luckily dapat Backpack Bag sumbangan Rockwills


Dan yang paling best sekali dapat Gym Membership FREE for 1 Month!! 
*normal rate RM30/mth*. Wahhh... macam org ngantuk di sorongkan bantall...!
 memang macam tau-tau jeeee... rezeki  nihh..!  Lepas tu ada health food pack jugak.

Jom usha sket facilities apa ada kat dalam gym nih



Kelas Yoga, poco poco dance pun ada.. ikut jadual.


Apapun.. InsyaAllahh....! Bulan ni niat nak gunakan membership FREE tu sepenuhnya...!
Walaupun semangat tak membuktikan yang aku akan berjaya capai targett..!
Apa-apa hal.. yang penting niattt tu pasang dulu walaupun takut je esok esok
jadi 'hot hot chicken shit' je ahahaaaa..!!

11 sweet comments:

MrS. F!zA said...

wowieeee bestnya memebership free.. eh peralatan dia mmg mantops gitu..elok sgt pi hari2..

Cho Zila said...

izan kat manani gym?? cam bestjer.. membership dianyer ratepun cam murahjer.. bukanker kalau gym best2 gini mau ratus22??

Aleyn said...

Pergghh...pa'akal laki aku x pindah Cyber lagi...kalau tidak sura aku dah paksa dia join...Free tuuuu...jeles..jeles...

Anyway...aku dah klik kat HB ko.....jom klik2 kay..

eelobor said...

wah.....gaya hidup sihat gitu

eT said...

meriahnyer...
cam best jek event nih...

*∽ IZAN ∽* said...

RE Fiza : tu laa.. rugi kalau tak guna nihhh

*∽ IZAN ∽* said...

Re Cho zila :
Kat dalam company... tu la.. rate pun sou sou. depan mata je.. nak tak nak je pergi huhu.

*∽ IZAN ∽* said...

re Aleyn:
ha ha... leh la nko berlawan laki bini sok sokk..!!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor :
niat selalu nak sihatt.. tapi amalan je tak berapa nak sihatt huhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re ET:
Memang bestt especially bila dapat benda FREE he he

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

izan, wah best tu dapat benda free... bulan ni kena gunakan gym sepenuhnya.. dapat turun 3-4 kg pun jadi la kan.. tetiba teringat the biggest losser asia