Salam..

Kelmarin tengah melepek kat rumah melayan kepenatan balik dari Petrosains, KLCC
tetiba ada van pos laju sampai depan rumah.
Ada bungkusan dari JAPAN..!


SupriseeEEeeeeeEEeee..........!! Kasut SANTA CLAUS...!!!


Di kirimkan oleh my best friend masa further study di Kagoshima U dulu, KUMI CHAN.
Patutla baru-baru ni sibuk minta address aku. Katanya nak pinjam barangg.. konfius aku.. nak pinjam apakahh jauh ke seberang.? Bila ku tanya sampai sudah tak jawabb.. rupanya nak kasi supriseee...!! he he


Ucapan tahun baru untuk kami sekeluarga. Tahun baru bagi masyarakat Jepun macam kita sambut Hari Raya Aidilfitri.. ! Meriah...! Dan Kumi Chan adalah antara orang-orang yang akan aku telefon setiap menjelangnya
tahun baru...!

  Dania yang masih lena dek keletihann...

Gripp baek punya buat bantal peluk

Danish pun lena habiss.. mana tak nya, nak dekat 5 jam dalam PetroSains. 


Tu diaa.. Dania terjaga dulu.. muka ngantuk tapi excited habis bila dapat present kasut Santa tuh!
Thanks Auntie Kumi..!!


Banyak goodies & snack dalam dia.Aku cam biasa check label bahan..
ada yang tak boleh makan. yang tu nanti aku sedekahkan kat ofis-mate aku yg berbangsa cina he he.
Yang penting ingatan tulus ikhlas untuk kami sekeluarga tu dah cukup membuatkan aku terharu..!!!


Antara banyak-banyak tu yang ni paling jadi favourite anak-anak. 
Serbuk yang boleh jadi Aiskrim..! Menarikkann...!!

Bancuh dengan sedikit air dan gaul sebati

 Siap Aiskrim Cone Mini...!!

Dania memang peberet la sebab perasa Strawberri..!! memang fanatik pink@strawberi sket
anak daraku sorang nih! hik hik hik

Nyum nyum nyum... 3 cone sekali hadappp...!

Tengok tu hingga menjilat bibir...! Oishiii..!!! *sedapppp!*


Haaaa.. ni session bila Danish pun dah bangun.. dah siap mandi


Bancuh Aiskrim set Danish pulak...


Dania pun tumpang sekaki lagi..! tadi dah la dia bedal sorang...!


Dah kenyangg.. kita bergumbira dengan 'Kasut Santa Claus' pulakk...!!! Yeaaahaaaa....!!


Wajah ceria adik beradikk...!

video

Wish from Danish & Dania : ARIGATOUU...!!!! *terima kasih*

Ni pulak ole-ole dari seorang kenalan Jepun juga yang berkunjung ke Malaysia baru-baru ni.
Buat makan-makan sambil bertanya khabar. Cam biasa.. anak-anak la yang 
dapat habuann.. especially dapat pensel Doraemon makan dorayaki tuhh! he he.



新年明けましておめでとうございます。
今年もよろしくお願いします。


Thank you very-very much to Kumi Chan & Kaminokado San. 
We really appreciate it very very muchh....!!!
Hope our friendship will never end......forever...!

NOTA KAKI : Raya puasa yang lepas ada blogger, NIDA juga kirimkan ole-ole dari New Zealand.
Tapi sayang entah mana silapnya kiriman tu tak sampai ke tanganku. Puas check dekat ofis pun tak jumpa..
Nida pun confirm dah hantar bungkusan tu. Apapun aku berterima kasih sangat-sangat pada Nida atas ingatan tulus ikhlasnya. Itu pun telah sangat mengembirakan hatiku..! Thanks Nida. 

2 sweet comments:

MrS. F!zA said...

weee dapat hadiah dr jauh la..bestnye!!! mmg kawan yg mengingati kan..

cantik kasut santa tu..aunty pon berkenan..hehee

*∽ IZAN ∽* said...

Re Fiza..
tu laa.. memang gembira budak2 ni dapat ole-ole dari 'makcik' nyerr he he