LOVE is all around PART 1:


peektures by :
6th Mar 2009, Alhamdulillah akhirnya segala yang dirancang berjalan lancar.
Kami sekeluarga selamat menjalankan sessi outdoor photoshoot sempena
ulangtahun perkahwinan kami yang ke-5!
Impian sejak 2 tahun lepas, persiapan lebih 2 bulan.. hasilnyaaaa... taraaaaaaaaaa!!!

Terima kasih banyak-banyak sangat pada insan-insan tercinta - Abang, Danish & Dania.. seronok spend time together during the photoshoot session walaupun shooting separuh masa pertama terang benderang separuh masa kedua hujan rintik romantik turun!! huhuhuhu! Punya la leka sampai sedar tak sedar shooting nak dekat 4 jam! Cameraman plak most piccas memang tak suruh posing tapi suh sembang2 laa.. suh jalan-jalan laaa and so on jadinya memang tak terasa pun masa berlalu begitu pantas!

Terima kasih banyak2 jugak pada juru solek - Azah from Renjis D'pilis Andaman dan juga Min & team Cikimiki from PrettyPeektures.. !! You all memang very supportive!! Enjoyed working with you guys!

Doaku semoga mahligai yang dibina dengan penuh rasa cinta ini terus kukuh berkekalan hingga ke akhir hayattt.. aminnnnnn..
Luvvv Abang, Danish & my sweet Dania soo muchhh!!!!!!!!!!!!!!!

15 sweet comments:

farah amoi said...

gamabr je ke?

best nye...dah de anak 2 pon...leh lagi yea pakai baju pengantin

tp ur hubby memang sporting !

IZAN said...

Farah..
Baju penganting memang leh pakai tapi size dah tak cam masa baru kawenn laa hahahahahah..

farah amoi said...

best ler

wah..2 bulan tuh prepared !
hahhaa

memang online spanjang masa dah skang ni

izan nih
nampak sgt... x tau

wa dah resign maaaaar...

fazlynn said...

hy akak cantik pics tu..
kat mane wat photoshoot tu?

IZAN said...

Hai Fazlyn.. ma kaseh singgah. Photoshoot buat kat Putrajaya :)

ibu 2AZ said...

best lak camni kan wat photoshoot sempena anibersari..gambar pun superb..Danish & dania sporting ek..

☆ lieya latif ☆ said...

cantiknye izan....sangat cantik....seronok kan, dah le anak sepasang so mmg cantik gambar kawin anivesari nieh......

erm, cam nak buat gak la hi hi hi hi....best lieya tgk....

fiziskandarz said...

1. 1st and foremost, happy 5th anniversary to kak izan + abg sham.. :)
2. i've seen people taking pix on their anniversary or family outdoor outing pictures.. but this is indeed my 1st time seeing a family with wedding dress!! we like!! we like!!! [ when i show this to fizee-san she's like "this is amazing stuff.. i want it too" ] :P
3. alaaa sket jer ker gamba kak izan? we want more!! we want more!!

As said...

uih... best nyer... photoshoot... siap ader anak² tuh... mmg ur hubby sporting arr... nak dia amik pic ...hmmm cantik tempat ni...

IZAN said...

To Ina, Farah, Lieya & As,
Thanksss.. memang sonottt walaupun memula cam segan tapi tak kisahla kann utk kenangan diri & keluarga sendiri. Tak rugi punn... hehehehehhe. Kalau teringin tu buat jgn tak buatt..! He He. Tapi tu lah, seb baik my hubby sportingg.. tu pun masuk tahun baru duk remind haa tahun ni nak buat photoshoot.. huhu

IZAN said...

To Zaki..
Wakakakakkaak.. ma kaseh ma kasehhh.. tu lah nak ambek gambar sendiri cecantik cam awak tu tak retii so terpaksalah upah oranggg amekkann.. huhuhuhu
Nak lagii..? Jangan risauuu.. banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lagi collection.. gambarnye beribu2 lemon sampai tak tau nak pilihhh.. lagipun 5th anniversaryy ni sepanjang tahun ni kann.... akan di uploadkan dari masa ke semasa sampai hujung tahunnnn.... tungguuuuuuuuuuu!!!!huahuahuahuahauhau!!

☆ lieya latif ☆ said...

**happy mother's day**

nakdararindu said...

kak izan,, hapyy anniversarry,, cantik2 gambanye,, hehe sooo sweet!!

faizahpaiz said...

gosh.. seriously, it was awesome.. love it sooo much.. where r the rest of the piccas.. nak tengok.. nak tengok...

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
Thanks! happy mothers day to you tooo! hu hu