Salam..
Sabtu lepas.... weekend siang bersantai bergolek la kat umah.
Malam tu lepas makan malam kat umah tetiba Abang ajak terjah umah adik ipar ku yang baru melansungkan 
perkahwinan bulan lepas he he. Apalagii... suprise le member ada tetamu kul 10 malam..! adoiii.. tak de kerja betull he he. Lepas pekena teh tarik, kitaorang pun terus gi KL ronda-ronda... chewahhh.
Singgah Kampung Baru.. lama tak datang sini. 
Dulu masa couple2 ade la datang makan sini. Ada kedai steak yg agak best....
cozy dan ala romantik. tapi aku pun dah tak hingat exactly kat ne.. ntah2 tak de dah pu huhu


Pukul 12 malam.. KL masih terang benderang dan meriah!



Memula nak makan char kuay teow.. tapi depan kedai tu ade la plak kedai mainann..
last2 lari gi tempat lain.... kang maka paknya yg tak lalu makan huhuhu


 Last-last singgah kat kedai Nasi Bubur berlauk. Macam-macam gak lauk dia..

Ni yang kitaorang amek.. perut dah kenyang. saje je menge'teh' huhu


Bila dah di masak cam ni la rupanya..


Zoom skett.. sempoi tapi sedapp!!



 Jemput makan. Makan pun sesudu semangkuk he he. romantikusss kuss kusss gitu hahaha.


 Danish snap kan.


Sedar-sedar kul 1 pagi dah. Budak2 cergas lagi.. TAPI masuk keter semua lenaa..
terus balik umahh.. sekiannn

11 sweet comments:

akuzle said...

nyam nyam... menggiurkan sungguh lelauk utk bubur itu... sy lom penah try. lalu ajer..maybe lepas2 neh leh try...heheheheh

eelobor said...

dah lama tak ke situ, tapi bila tengok jer gambar nie, rasa nak pegi la pula. mungkin hari minggu nie kut. yang paling menyampah untuk meletak kenderaan dan jalan yang sempit

☆ lieya latif ☆ said...

waaaaaaaaaaaaahhh bestnye izan...meleleh2 okey aku tgk...seb baik aku ni jenis cepat jek mate layu ko sejak preggy2 ni, kalo tak sure aku dah berdesup gak ke kg baru mlm2 nie heheheeheh.....

wahida said...

wah, sedapnya lauk bubur tu, saya pun kalau amek lauk bubur, wajib ada telur masin...

ambrynaa said...

Bestnya jalan2 kl malam2.. Jeles ni:)

*∽ IZAN ∽* said...

Re Akuzle : Tu laa.. lama tak makan bubur kampung baru. Bila pergi balik rasa cam ehh.. sedapp gakkk!

*∽ IZAN ∽* said...

RE Eelobor : Betull!!.. paling menyampah bab parking tuh. Mujur kitaorang sampai ada gak parking celah2 kereta kosong.. huhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya : dah ternampak kena gi carik tuh... hehehehehe opss!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Wahida :
Same la kira.. telur masin WAJIB ada kalau makan bubur

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zalie : Ha ha ha.. aku rasa sejak dah ada anak pun tak hingat dah last bila ronda KL memalam nih ha ha

iqbal said...

As salam semua.

Peminat bubur nasi boleh cuba pula signature kami di 'The Midtowners' di midtown jalan semarak KL(berdepan bangunan jupem). Bermula pkl 8 mlm - 2pg, setiap hari kecuali Isnin.

Cari kami di instagram. #midtownsbuburnasi #themidtowners

Insyaallah, tidak akan mengecewakan.:)