Salamm..
Hujung minggu yang di penuhi dengan acara bermalas-malasann ha ha.
Dari pagiii sejuk mendungg jeee... 


Sarapan pun ala-ala western ha ha..!
Burger special + NesLo haha (Nescafe+ Milo)

-
Zoom skettt.. bentuk gigi sapa la tuh.. huhu


Pukul 11:30 pagi cuaca macam kul 8 pagii... Danish & Abang layan badminton kat depan rumah



Dania plak sibuk ajak gi Taman dekat ngan umah


 Main buai la la la la.................
Tak lama tu mula gerimis... terus balik umahh


Tengahari yang sejuk sejuk mandom ni buat Mee hoon Tomyam jee


 Petang tu dapat call dari orang kampung Abang, katanya saudara dari Perak ( sedara belah arwah ayah mertua) datang ke rumah kat kampung Pahang nu.. tak de orang..! lahaii.. siann diaorang datang jauh-jauh.
Ni antara sedara-mara yang ala-ala hilang jejak gak lee.. seb baik la diorang gagah gak nak datang umah kitaorang cari anak-anak sedara (dari Ipoh ke pahang terus ke KL). Maklum lah Arwah Mak & Ayah dan tak de.. Abang kata dah 17 tahun tak jumpa tuhh...!

Malam tu terus meriahhh... ku masakkan Ayam masak lemak cili padi, sayur campur, ikan masak sambal tumis dan ulam & belacan. Aku pun first time jumpa diaorang nii.. huhu

10 sweet comments:

MrS. F!zA said...

omaknya, jauhnya dania naik beskal tu dr omaknya..ekekke

zura@iwan said...

bf mkn western food...dapnya..hehe..

riadah anak bnk ek...

☆ lieya latif ☆ said...

wah...sedap bekpes ko.....aku selalu buat beger time malam/dinner ...dah boring mkn nasi, mmg beger laa dibuatnye heheeheheheh

wah bestnye...org jauh dtg...meriah umah ko yeak izan...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah rajin izan buat bekpes beger yer.. mimi tak pernah plak makan time bekpess

pandai dania kayuh beskal. emily tak pandai kayuh lagi

ambrynaa said...

Aku kalau malas.. Habuk pun tarak.. Hehehhe

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mrs Fiza : Ahahaha.. dia excited lebih dahh.. habis di tinggal omak nyer kat belakangg huhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zura :
Tu la menu orang malehh.. ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
tu la paseii.. selalu buat malam.
Ni pepagi bebudak dah meratah coco crunchh... omak eh tak selero nak goreng nasii... buat burger lagi senanggg ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mimi :
Tu menu segera org yg tak berapa nak rajin he he.
Dania gak nyer tengok abangnya kot yg cepat pandai.. tapi memula dulu kayuh separuh circle gakkk huhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ambrynaa : tu habis sempoi la tu... sorang malas masakk.. sorang malas beli.. oter je la mana ada ha ha. Seb baik licinn.. bila ada sedara datang baru kelam kabut shopping & masakk HO HO HO