UuuuUUUuuuWWWWWWWWwaaAaaAaaaaaaaaaaa..............!!!!
Natsukashi gillerrrrrrrrrrrrrrrrrr...........................! (so nostalgic!) Seriously rasa nak nangesss.. dah bergenang air mate nehh. Last mengadap tahun 2006 masa attend South Asia Japan U former student reunion.4 tahun lepas dah.. hari ni, BARU JE tadi dapat kiriman FRESHH dari Japan ~ my always peberet food...!! Kafe au late, Purin & Onigiri..! UUwaaaaaaaAaAaAaA  cho nastukashii...!! 



Sorry yek.. over excited plus terharu tahap dewa nehh.. Actualy my ex-office mate dapat further buat Master kat TOKYO Uni last April. BARU je 2 bulan pun. Kebetulan ada family matter dan dia balik ke Mesia. Tau-tau malam semalam baru dia call tanya ada apa-apa nak kirim tak. Alamakk.. paniccc tak sempat pikir dah nak kirim apa.. terus terhingat kat 'my always peberet food' yang tah pa pe tuh .. hu hu. Actually ni la sebahagian dari makanan ruji aku hari-hari masa further dulu. Hari-hari nak pergi kelas mesti singgah Lawson connvenient store depan apartment beli Onigiri + Kafe au late. Kadang-kadang tambah ngan Glico Puchi Pudding.. memang saiko (besttttt) gillerrrrrrrrrrrrrrrrr!!


Peberet Glico Petite Pudding

Rupa bentuk bila dah di keluarkan dari packing dia. Kalau lagi best nak tengok dia punya 'adegan'

  Yang original pudding ni dengan caramel. Rupanyer lately dah ada perasa lain. Contoh perasa stawberry. Bila plak nak test yang nih.. hu hu hu

 credit google


Anyway, many thanks to Fazrul 

P/S : Apsal ada orang lain yang TERLEBEY lagi excited nehh ??



10 sweet comments:

tiefazatie said...

wah..bestnye..dr jepun la...=)

*∽ IZAN ∽* said...

tu laaa.. memang tahap nak nangesss dah nihh hik hik!

Tiefa layan world cup ke nih cerah lagi mata tetengah malam nihh ? hu hu

mama zharfan said...

looks yummy ;)

tiefazatie said...

hihi..aah..blh la..haha...sgt best la mknan akak nie..=)

kinna said...

sdpnya..tp kalo leh bc tulisan jepun lg sedap rasanya..hehe

*∽ IZAN ∽* said...

RE Mama Zharfan & Tiefa,
dia lagi sedap sbb ada sentimentel value tuh.. ha ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Kinna,
don wurry.. dah translatekan dahh he he

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ko ni izan, kasi aku meleleh air liur jer tengok, dah la puasa harini...tp mmg nampak sedap la.. teringin plak nak rasa.. tp jauh sangat la pulak nak membelinyer. heheh

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mimi,
Tu laaa.. doa-doa la satu hari masuk market Malaysia product ni. Kalau ada nanti I inform you okehhhh!

ambrynaa said...

Kat 'kedai runcit' ZanMai x der ker?..tapi memang natsukashi la..teringin plak aku..hahhahha