Just touched down. Alhamdulillah settle gak akhirnyaa.. fuhhhhhhhhhhh...!
Kat LTSAAS (Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah) Subang.. tengah tunggu Hubby & Kids datang fetch.Really misss them so muchhhhh..!!
And miss my blog too..!! he he

Lawa dah aiport nih. Rasa cam kecik je *compare ngan KLIA* padahal 13 tahun lepas first time fly ke Narita Airport Japan dari sini laa... nostalgic la plak.

Anyway kepada para pemenang My Familys Sweetest Contest @ Sweet Omoide
penghantaran Hadiah mungkin akan sedikit delay di sebabkan ad-hoc schedule ni. Tapi don't worry
selewat2 akan di pos by next week yekk! Sian korang asyik kena hold 10 hari jekk. ekekeke.

gambar orang yg dah tak sabar jumpa bantal. Dedor dah dedor dah nihh... Mata pun tak larat tak bukak dahh

Badan rasa letih giler.. rasa cam nak collapse sangat dah nih. To be continue.. bubaii!

5 sweet comments:

tiefazatie said...

wah..dh balik!!tahniah2..hihi...mesti happy kan kak..ifa dh wat dh entry khas utk akak tue..

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/06/tq-kak-izan.html

hope akak happy ye..=)

*∽ IZAN ∽* said...

dah..!! Memang tak sabar nak terkam bantal nih.. hi hi

Oke okeh.. beghehh!!

nabil_potter said...

selamat terkam bantal ..heheh

tiefazatie said...

hihi...okie kak..selamat tido ngan nyenyak nye..hee..=)..nyte2

E.L.I.Z.A said...

selamat tdo ye!

btw, thanx info pasal contest sony tu..sgt² la teruja bila bukak website tgk contest tu..harus eli join..nk camera waterproof itew!!!!