Assalamualaikum semua..
Alhamdullillah My Family's Sweetest Moment @ Sweet Omoide Contest dah pun selamat berakhir semalam. Terima kasih kepada semua peserta yang telah sudi menghantarkan penyertaan untuk contest ini. Berikut adalah gambar-gambar para peserta yang telah selamat sampai ke PC penganjur termasuk gambar penganjur sendiri yang sibuk nak tumpang sekaki he he. Nampaknya semua gambar yang di hantar punya 1001 satu cerita dan kenangan terindah yang tersendiri..! Sebenarnya saat paling indah ialah saat bila dapat berkumpul dan menghabiskan masa bersama keluarga tersayang tak kira pada apa suasana sekalipun. Memang seronok meneliti kenangan yang terabdi dalam setiap gambar yang di hantar dan haruslah juling biji mata penganjur nak pilih pemenang nih! Ohhoohoho baru tau bukan mudah nak pilih pemenang. Besar tanggungjawab tuhh! Hu hu hu!

Walaubagaimana pun penganjur akan melantik juri-juri separa professional cap Tiga Ayam dan cap Tiga Bintang untuk menentukan pemenang yang mungkin terdiri dari ahli keluarga penganjur dan teman-teman rapat penganjur. 

Sila berikan masa selewat-lewatnya 10 hari untuk menentukan pemenang. Apa.. ? Lambat sangat yekk..? he he. Harap semua boleh bersabar ya. Saje je nak dera perasaan korang sket.. ha ha ha.

Kepada yang berminat nak buat collage photo macam kat atas ni boleh download dari

*ada watermark tapi pandai2 la nak cover yek*

Anyway in between harap-harap lepas ni boleh lah kita keep in touch each other yek. Lebih dari segalanya, masih tak lari dari niat asal untuk menjalin persahabatan dengan lebih ramai blogger ; ).

Apa pun... stay tune for more update...! Salam sayang untuk semua..... muaaahhhhhhhhhhhhhh!!!

14 sweet comments:

BUNGA said...

Banyaknya gambar.. mesti juri pening pale nak pilih mana 1.. hehe

*∽ IZAN ∽* said...

Re Bunga, tu la pasal... dah bertukar hijau dah mata hitam ku! hu hu hu

kinna said...

byknye gambo..tu blm kire org dlm gmbr lg..haha :)
p/s: tak tido lg?

mama zharfan said...

sengit ni :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

10 hari? mesti pening nak memilihnya.hehehe.nk try jugak la software tu!selalu guna photoscape ajer.

*∽ IZAN ∽* said...

Re Kinna.. tu la pasal. Penganjur dah berguling dah ni bila kira sekali orang dalam gambor tuh! ha ha

p/s: ha ahh... nak wat camner, time tu la 'official' blogging hour hu hu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mama Zharfan,
Tu lah.. bleh tahan sengit gak nih.

To Eliss.. harap-harap 'cukup' la 10 hari... HE HE.

Try la pakai software tuh. Kalau byk piccas bleh suh dia collage ikut perkataan lagi hu hu

Nida said...

adeiiiii... Nida yang tengok ni pun pening... tak tahu ler macam mana juri2 nak mengadili...

Apa2pun..... diriku kini dalam debaran..semoga2 ada rezeki buat kami..aminnn

Ummi Dania Yasmine said...

Good luck to us all!!!! Izan mesti pening ni :-)

Asya said...

waa..semuanya menarik..alhamdulillah..family kecil sy pon ada disitu..

ermm..smoga psahabatn kt ni akn trus kekal walupon dh hbs contest ni

Nana said...

tak sabo tgu result heeee

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

woww...family ayu ader dalam tu...

tak sabar jugak nak tau result..

Ibu nqez ~ iz said...

amboi, ramai sungguh contestant nih...ada peluang menang x nih..hopefully menang...amin amin amin..hehehehehe

tiefazatie said...

wah..ade la pic ifa..hihi..=)