Kenapa ? Tak percaya...??? 
Percaya lahhhhhh...!! *ikut ton lagu Dato CT*. Dalam SALE ada SUPER SALE!! Kalau ada yang dah dapat duit Bonus, atau dah nampak bayang-bayang Bonus atau memang duit berlumut tak tau nak buat apa.. bleh la terjah-terjah Jualan Gudang Jusco Bukit Raja, Klang dari 4hb sehingga 6hb Jun 2010 (Jumaat ~ Ahad)

Macam biasa, belanja >RM 100 dapat Jusco Voucher Free lagi RM 5, lepas tu dapat kumpul mata ganjaran Jusco yg boleh di redeem dengan Voucher Jusco pulak setiap hujung tahun! Tu la yang aku sukerrr sangatt pergi Jusco Day Card atau SUPER SALE cam nih. Potongan sehingga 70% beb! Kalau lucky kena happy hour mau up lagi sampai 80%!! Tak ke berbaloi baloi..! Anyway aku pun tak la selalu pergi, setahun sekali dapat terjah pun OK apa buat lepas-lepas rindu hu hu hu.

Anyway silalah cek 'wajah' aku betul-betul dlm blog nih.. plan gak nak terjah Sabtu pagi-pagi limun ni. Kot-kot terserempak ngan geng2 blogger jangan segan-segan tegur no! he he. Jom pi shopping...!!

6 sweet comments:

Aleyn said...

Pergghh...kira shopping la Sabtu ni...

Aku x pernah time sale warehouse cenggini...sebab Abang kata for sure crowded....

Sabtu ni aku gi Book Fair kat Mines...InsyaAllah

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aku tak leh gi time2 gini, sure aku pening. mana nak grab barang nak yang sale, mana nak beratur panjang nak membayo, paling tak tahan, atau nasib tak baik, tercium aroma2 yang hangit dari ketiak orang ramai tu.. huhu

tp kadang2 aku serbu gak.. ikut mood aku ler. hehehe

tiefazatie said...

hye kak!jum join kontest harvest festival..best kak!tiefazatie as ur referral ya kak..tq!
ni url utk akak tgk..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/06/contest-harvest-festival-2010.html

*∽ IZAN ∽* said...

Re Aleyn : Warehouse Jusco okey lagi.. biasa pergi pagi-pagi tahap kedai lom bukak. Parking pun masih lenggang, pilih barang pun masih elok lagi susunann... Kalau nak shopping time warehouse sale ni kena gi sorang aaa. tak leh bawak askar.. memang tak tenteram karanggg.... hu hu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mimi ,
Ha ha ha.. pening-pening lalat tak pe.. Jusco so okey, time warehouse SALE ni banyak bukak temporary counter. counter redem pun ramai jaga.. so far tak de la beratur panjang melampau.. tak macam warehouse metrojaya.. memang kepanasan dan nak beratur pun pikir 10 kali hu hu hu

*∽ IZAN ∽* said...

re tiefa.. okey okeyy.. InsyaAllah ye dikk!