Ehem ehem... Nak mengumumkan Hadiah-hadiah yang bakal di menangi oleh pemenang 


Hadiahnya adalah seperti berikut. Di taja 100% oleh saya. Di harap para peserta gembira dengan hadiah yang di tawarkan. Kepada yang masih belum menghantar penyertaan, cepat cari gali gambar-gambar menarik tertarik kau memang da bom anda sekeluarga dan hantarkan segera penyertaan anda sebelum

~ 11:59PM 15th Jun 2010.

Dan dengan ini saya juga mengumumkan hadiah misteri juga di tambah!
Peserta ke-30 
yang membuat penghantaran lengkap juga akan menerima hadiah! 
Cepat jangan lepaskan peluang misteri ini..!! he he he 

Apapun niat saya cuma satu, untuk menjalin silaturrahim dengan lebih ramai kenalan blogger. 
Salam ukhwah dan salam sayang selalu buat semua... muaaahhhhhh!! (^ ^;)/







Tudung bawal batu gred satu x 1
Lunch box (Hot & Cool) x 1
Jusco Voucher RM10 x 4
*Di beri penghormatan memilih warna yang di gemari terlebih dahulu .
 Warna pilihan-












 Merah maroon / Biru lembut / kelabu


 


*****************************************************************









Tudung bawal batu gred satu x 1
Lunch box (Hot & Cool) x 1
Jusco Voucher RM10 x 3
*Di beri penghormatan memilih warna yang di gemari selepas pemenang pertama membuat pilihan*




*****************************************************************









Tudung bawal batu gred satu x 1
Lunch box (Hot & Cool) x 1




Jusco Voucher RM10 x 2
*Tertakluk kepada warna yang tinggal ;)*














NOTE : Lunch box ini sangat berguna jika anda jenis yang suka membawa bekal makanan ke ofis atau kuliah. Ia boleh menyimpan 'kepanasan' atau 'kesejukan' makanan dengan lebih lama kerana di lengkapi dengan lapisan aluminium yang menghalang haba atau kesejukan keluar. Saya sendiri sangat menyukai lunch box ini dan memiliki beberapa koleksi. Jika bukan anda, mungkin boleh digunakan oleh anak anda sebagai bekal ke sekolah. Sangat berguna dan menarik bukan ?



*****************************************************************


Reusable & foldable shopping bag x 1
*untuk 6 pemenang saguhati*


NOTE : Tahukan anda Selangor melancarkan kempen hari tanpa bag plastik setiap hari Sabtu? Caj 20 sen di kenakan sekiranya pengguna ingin menggunakan bag plastik. Saya sendiri pernah beberapa kali terlupa tentang kempen ini ketika berbelanja pada hari Sabtu. Makanya, bersempena menyokong semangat cintakan alam sekitar dan bumi sejagat serta menyokong kempen kerajaan Selangor, hadiah ini pasti akan membuatkan  anda lega kerana reuseable shopping bag ini boleh dilipat sebesar pouch untuk di simpan & stanby dalam handbag sekiranya jika sambil window shopping tiba-tiba ada barang yang hendak di beli, boleh terus keluarkan shopping bag ini untuk di gunakan! Sangat efisyen dan mudah di guna pakai!


*****************************************************************



Denim  Stationary / Multi purpose case x 1
Untuk penyertaan lengkap ke 7 & ke 30
Siapa pemenangnya..? tunggguuuu!!!


Multi purpose case ini diperbuat dari denim sesuai untuk menyimpan barangan peribadi anda selain coraknya yang menarik dengan corak & lakaran tulisan Jepun. Suka tak? he he.


TOP COMMENTATOR & TOP MEMBER


Hadiah berupa Bottle holder lengkap dengan aluminium layer kat dalam untuk menyimpan panas/sejuk minuman.
sesuwai untuk mengisi sebarang jenis botol 500 ml / 600 ml.

Contoh penggunaan : 
Esok nak berjalan panas-panas, malam ni simpan air dalam freezer dan bawa esok dlm bottle holder. 
Di jamin air tahan sejukk ... bestnyerr hu hu!

TOTAL = 13 hadiah/pemenang

Terma & Syarat :
1. Keputusan juri adalah muktamad.
2. Setiap peserta layak memenangi hanya SATU hadiah sahaja.
3. HANYA kos penghantaran DOMESTIK akan ditanggung oleh penganjur. 
Sekiranya pemenang terpilih berada diluar negara, pemenang boleh memilih untuk menghantar hadiah kepada keluarga di Malaysia atau pemenang dikehendaki menanggung kos melebihi kos domestik untuk penghantaran ke luar negara.
Sekian harap maklum.

11 sweet comments:

tiefazatie said...

bestnye hadiah die kak izan..hope im lucky!..hihi

*∽ IZAN ∽* said...

Re Tiefa,
Doa la lebih2 skett he he he

Jasfyra said...

bestnya hadiah....
cam nak joint la contest ni
nanti saya wat entry

*∽ IZAN ∽* said...

Re Jas,
apa lagii.. leh la cari gali la gambar2 'kenangan terindah' keluarga... cari jgn tak cari he he

mama zharfan said...

bestnya hadiah2 ni..

maszmadi said...

wah!!! bestnyer... nak jugak...

tiefazatie said...

hihi..insyaallah kalu rezeki..dpt la..hihi..

Nida said...

Terpegun jap melihat hadiah2 yang ditawarkan.. terkesima dan terkedu... mudah-mudahan adalah rezeki buat kami sekeluarga..aminnnn

Ummi Dania Yasmine said...

Menariknyer...besar2an nampaknyer...untung la sape yg menang...

*∽ IZAN ∽* said...

Re all, ma kasehh ma kasehh... semua yang di offer adalah barang2 kegemaran saya juga especially Voucher Jusco tuh!! Kalau redeem point dgn voucher tu bleh pilih hadiah untuk diri sendiri! bestkan !
Kalau korang suka saya lagi gumbira hu hu!

Nad @ MamaZakwan said...

kene solat hajat ni,hehe ;)