Salam semua..
Pagi Jumaat yang ceria dan penuh berkat..!
Dengan bantuan 5 orang juri dan En. Hubby sebagai Chief Juri
*Terima kasih kepada para juri! Peaceee...!!* 
maka dengan ini mengumumkan senarai pemenang 

My Family's Sweetest Moment @ Sweet Contest 










TOP COMMENTATOR


TOP MEMBER

MYSTERY N0. 7







Mama Zakwan (No. 9)



MYSTERY N0. 30
Eliza Diana (N0. 31)

CONSOLATION PRIZE

CATEGORY : EVENT
Note : Fieza adalah peserta ke-7 tetapi di sebabkan Fieza menang saguhati maka 
Hadiah peserta misteri ke-7 di anjakkan ke no. 8. Mama Zharfan pun menang saguhati maka di anjak ke no.9. Dan Fieza juga adalah TOP MEMBER tetapi telah di anjakkan kepada TOP member seterusnya. Penganjur tengah fikri nak letak xtra apa ni utk Fieza he he.


CATEGORY : PHOTOSHOOT



CATEGORY : VACATION


Ayu ~ Ibu Damia

Note : Ayu ~ Ibu Damia adalah peserta ke-30 tetapi di sebabkan Ayu menang saguhati maka 
Hadiah peserta misteri ke-30 di anjakkan ke no. 31



Seterusnya pemenang utama 
My Family's sweetest Moment ialah ...
jeng jeng jeng...
jatuh kepada
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

3rd PRIZE


2nd Prize



1st Prize

NOTE : Nampaknya gaya Emak/Ayah buat signal ala-ala ultraman nak bersilat tu betul2 memikat hati juri hu hu hu. Kirim salam kat Emak & Ayah Deela ya..!!

Sepatah dua kata

Tahniah sekali lagi buat para pemenang..!!! Sila buat satu ENTRY kemenangan anda di blog dan E-mail kan butiran diri anda (Nama Penuh, Alamat & Contact No.) ke Email saya norizanm@gmail.com untuk prosess penghantaran hadiah.

Penganjur minta maaf jika ada sebarang kesilapan atau kekurangan sepanjang kontes berlangsung. Terima kasih sekali lagi kepada semua yang telah sudi menjayakan kontest kali ini. It's really nice to know everyone.!!! Kepada yang tidak berjaya saya doakan semoga ada rezeki anda di lain hari dan di lain kontes.. InsyaAllah.!!

Apa pun semoga ukhwah yang terjalin akan berterusann.. keep in touch ya...! 
InsyaAllah ada rezeki akan ada giveaway lagi nanti... 
Akhir kata salam sayang buat semua.. muaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!

23 sweet comments:

Nida said...

umpama mimpi dalam mimpi....

Alhamdulillah..syukur dapat 2nd prize...

Nanti Nida emailkan details ye.. semoga melimpah ruahlah rezeki Izan..aminnnn

Nida said...

Izan.. sebagai tanda penghargaan:

http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/alhamdulillah-rezeki-di-hari.html

azura samsuddin said...

tahniah kpd semua pemenang yer..gambar mmg best2 blaka. tahniah pd izan anjurkan kontes ni, murah rezeki izan, len kali buat kontes ajak zura skali yer =)

Ummi Dania Yasmine said...

Top Member....thanks to Izan sbb menganjurkan contest ini :-) alhamdulilah.....rezeki di pagi jumaat yg mulia!!!!

::Mamalyna:: said...

alhamdulillah...menang! terima kasih izan (cam sebut tq kat diri sendiri plak, hehehhe)

zue @ annaleeya said...

salam kenal....
tahniah pd seme pemenang..

da folow... nnti xchange link yer..

E.L.I.Z.A said...

wowieeee...yeay! bertuah heheh..tQ izan..nnt eli buat entri ye my dear ♥♥♥

::Mamalyna:: said...

izan, saya dah buat entry kat blog personal saya..

http://zanmyly.blogspot.com/2010/06/menang-yahoooo.html

tq so much!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alhamdulillah..rezeki lagi...tima kasih izan n all juries

ayu dah buat entry..

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/06/rezeki-di-hari-jumaattima-kasih-suziey.html

ayu bagi alamat kat sini jer lah senang....malas lak nak bukak email ni..

zamzarina zakaria
1395, jalan pulai jaya 48
bandar pulai jaya
81300, skudai, johor
0127560895

zamzarina99@yahoo.com

Little Melor said...

tahniah kepada semua pemenang! :)

mama zharfan said...

MY TQ ENTRY CLICK HERE!

mama zharfan said...

me dh email my details

tq izan sbb sudi pilih i sbg salah seorg conso winners :)

congrats to all winners esp my fren ezna :)

*∽ IZAN ∽* said...

ma kaseh semua..!! InsyaAllah ada rezeki Izan buat lagi yekk... rerajin singgah sini.. he he he

tiefazatie said...

wah..xsangka ifa..ade gak hadiah utk ifa ye...tq kak!kak..entry pasal kemenangan jd top commentator nie nt ifa wat ble dh balik umah ye kak..
maaf..ngh vacation skrg nie..so cm xbest wat entry tergesa2..huhu..jgn mrh ye kak..=(

beba said...

congrats pada yg menang.. :D

Nad @ MamaZakwan said...

alhamdulillah...rezki zakwan :)
tq kak izan,tq juri..

actually nk ucap terima kasih byk2 jugak kt fieza n mama zharfan, hehe..
kalu tak, sure nama mama zakwan takde,ekekekee... ;p

entry terima kasih :)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/06/alhamdulillah-rezeki-zakwan.html

kinna said...

congrats sume yg menang..mmg layak la dpt adiah..gambar cantek2 sume..

deela~ said...

Salam Kak Izan...

terima kasih byk2 sbb pilih gamba tu sebagai juara... huhu mmg xsangka leh menang... =)

ni post sy...
http://deelanordin.blogspot.com/2010/06/1st-prize-my-familys-sweetest-moment.html

Sara Aryssa said...

err...terima kasih tuan rumah..hahaha..tak sangka dpt ade gak dlm list..wlpon conso..contest ni sgt cool!
thnaks..

E.L.I.Z.A said...

akhirnya berjaya jugak buat entri setelah sekian lama ai menyepi kekek

http://www.elizadianna.com/2010/06/alhamdulilahada-rezeki-utk-gua.html

Shamz + Fieza = Muiz said...

Thanks Izan... ni ha entry penghargaan kitaorang...

http://kasihabadi03.blogspot.com/2010/06/alhamdulillahrezeki-muiz-lagi-versi-2.html

ambrynaa said...

Izan.... Aku x sompek2 nak hupdate blog aku daaa.. Kalau leh hupdate guna iphone ni kan ke best...

deela~ said...

kak izan, adiah dh dapat... mekasih =)