Salam semua..

Jeng jeng jeng.. hari ni nak mengumumkan senarai  

Penganjur telah mengubah sedikit cara pengadilan.. di sebabkan scopenya telah menjadi luas maka Penganjur telah membahagikan peserta kepada 3 kategori iaitu
Kategori 1 : Photoshoot
Kategori 2 : Vacation
Kategori 3 : Event & Celebration

Di harap dengan cara ini pembahagian hadiah lebih adil. Sebenarnya kalau boleh penganjur  nak bagi hadiah kat semua peserta..! Memang semua gambar-gambar sweet sweetttt belaka dan naik pening juri nak pilih! Tapi kalau bagi hadiah kat semua orang karang tak Contest la pulak kan.. hu hu.
Makanya untuk pusingan pertama, berdasarkan kategori baru maka berikut ialah senarai peserta-peserta yang terpilih sebagai FINALIST.

Peserta terbaik setiap kategori akan bertanding untuk merebut Hadiah Utama ! Ini bermakna setiap kategori akan terdiri dari 1 pemenang Hadiah utama dan 2 pemenang hadiah saguhati ! Bermakna hadiah saguhati bertambah satu! hu hu

Dan FINALIST nya ialah.......





Okayy.. debaran belum berakhir.. Penganjur juga telah menambah 2 lagi hadiah untuk TOP COMMENTOR dan TOP MEMBER berdasarkan rekod yang telah tercatat ketika sessi contest berlangsung!

 TAPI ingin di ingatkan sekali lagi.. semua peserta hanya layak memenangi satu hadiah sahaja. Ini bermakna jika mana-mana peserta memenangi hadiah utama atau saguhati dan pada masa yang sama merupakan peserta ke-7 atau ke-30 dengan penghantaran lengkap, bermakna hadiah peserta misteri ke-7 akan berganjak ke no 8 dan ke-30 berganjak ke-31 dan seterusnya...! Begitu juga kepada hadiah TOP COMMENTOR & TOP MEMBER.

Secara kesimpulan hadiah akan di berikan kepada

1st Prize Winner
2nd Prize Winner
3rd Prize Winner

CONSOLATION x 6   ( 2 for each category)
TOP COMMENTOR x 1
TOP MEMBER          x 1


Ingin tahu siapa pemenang nyerr..??? 
Stay tune for for FINAL RESULTT..!!! Yeeaa haaaaaaaaaa!!

17 sweet comments:

Nida said...

Alhamdulillah... gambar kami sekeluarga terpilih dalam finalist top 10 vacation... semoga kami terus mara..aminnn

Terima kasih buat penganjur:)

Nida said...

silap.. top 9..hehe

Ummi Eisya said...

alhamdulillah..terpilih gak utk finalist yang photoshoot..terima kasih juri..

hadiah pun bertambah..suka suka..terima kasih penganjur..

azura samsuddin said...

tahniah kepada semua finalis...w/pun x b'jaya tp seronok join sbb dpt kawan n x sbr ni tggu result final hehehe

E.L.I.Z.A said...

yeay..ada gak gambar kite..tQ izan!

::Mamalyna:: said...

alhamdulillah, gambar kami on finalist photoshoot...harap2 menang...fuh2..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alhamdulilah...tersenarai jugak...

Me_Lina said...

Alhamdulillah... nmpk gmbr we all... thanks organizer....

Nad @ MamaZakwan said...

congrats sume...huisy,debor dibuatnye ni, hikhikhik ;)

mama zharfan said...

tq puan penganjur sudi pilih my family pic sbg top 8 category photoshoot :)

Liz Rohaizat said...

wah, kak izan.. berdebar tunggu keputusan. tak sangka tersenarai jugak!

thanks.

tiefazatie said...

tahniah pada finalist..hihi..xde rezeki ifa nie..xpe2..=)

beba said...

wahh..tq k.izan..dapat finalist events..hehe.. :D

tak sabarnya nak tunggu result ni...

*∽ IZAN ∽* said...

salam semuaa...! tahniah tahniah kepada yang terpilih jadi finalist..!! naik mereng tengok gambar yg best-best nih.. terpaksa mintak bantuan juri awam pilihkan ha ha ha.

kepada yang tak berjaya.. jangan putus asa. Mungkin ada rezeki lain yang lebih besar lagi di tempat lain kann.. InsyaAllah

terima kasih sangat-sangat sudi join kontest ni yekk!! kita tunggu final result nanti.. err.. tinggal berapa hari due ? tambah 10 hari lagi boleh kah ? ehh.. acahh jee he he he

kinna said...

tima kasih jugak pd puan penganjur..sudi pilih kami sekuarga yg tak seberapa ni masuk finalist..

tiefazatie said...

hihihi..kak izan nie...lawak la..cian dorg nt..hihi...hv a nice day kak izan..=)

Little Melor said...

lambat nyer kak izan umum pemenang nie.. tak sabar nk tunggu siapa yg menang nie..

thanks kak izan..
:)