Adoiii... nak citer pasal template blog galeri masakan aku nihh.. sebenarnya dari mula guna template ni memang rasa ada je yang tak kena. Adjust sana, sini senget, adjust situ sane hilagg...iskk..! Tapi tengok template ORI memang jatuh cinta pandang pertama di buatnya. Berapa kali cari template lain tapi tetap hati ni berkenan kat template lama tu jugak..

RUPA ASAL



RUPA tengah BLACK OUT!


Lebih teruk lagi hari ni langsung blogku yang comey putih berseri backgroundnya tu tetiba bertukar hitam! Lorrr.. ingatkan rumah je bleh black out, ni blog aku pun nak black out jugakk..?! Adoiii.. tensen makcik. Dah le baru setahunbulan jagung, kalau 'lampu' pun blackout camne la kengkawan nak singgah sini ye dak..? Tambah pulak hari ni K.Hana report kata comment box aku tu susah lak nak submit.. isk isk iskkk... Lepas tu dapat E-mail dari Mama Fiza pun mention benda yang sama..  terus pikir panjang tak berapa nak panjang.. amek je template baru... zasssssssssssssss!!! Puh kiri puhh kanann.....!! Taraaaaaaaaaa...........!!


Harap-harap takde masalah tengah template baru nih. Kalau ada nampak macam dinding tak abes cat, lantai tak abes simen tu buat-buat pejam mata je la yekk... tuan rumah pun baru nak godeh godeh he he he.

Kalau kengkawan pun terhingin nak tukar template bleh la singgah 


Banyak template best-best kat sini...! Try la tengok!

8 sweet comments:

tiefazatie said...

nice sis..=)

*∽ IZAN ∽* said...

Thanks tiefa... auwww..!! he he

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tempat baru ni cerah mata memandang.. yang ni pun ok la izan

☆ lieya latif ☆ said...

haaaa ni mesti tak bayar bil ni, tu pasal blackout nie heheeheh.....

alah small matter jek tu, izan kan pakar godek2.....kejap dah resolve problem tuh!

Ummi Dania Yasmine said...

Nanti mesti nak tengok template tu.....hee hee blackout aduihhh....

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mimi, aha.. seb baik terangg... esok-esok yg black out lagi sudah!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya,
tu la pasalll... bukan tak nak bayar bill... blog tu yg mati-mati nak bagi FREE.. I tak rela tauu...! ha ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ummi Dania,

tengok jangan tak tengok! he he