Salam..
Nak tayang sket hadiah untuk pemenang TOP COMMENTATOR & TOP MEMBER yang akan di umumkan esok. *Sila bawa bersabarr.. jangan keluarkan tanduk lagi yerr.. ngeeeee*. 
Hadiah berupa Bottle holder lengkap dengan aluminium layer kat dalam untuk menyimpan panas/sejuk minuman.
sesuwai untuk mengisi sebarang jenis botol 500 ml / 600 ml.

Contoh penggunaan : 
Esok nak berjalan panas-panas, malam ni simpan air dalam freezer dan bawa esok dlm bottle holder. 
Di jamin air tahan sejukk ... bestnyerr hu hu!


Seperti yang di janjikan. Esok masuk hari ke-10 dan vote dari para juri dah pun berada di tangan penganjur... akan di compilekan malam ni dan akan di umumkan
ESOK PAGI, 25th Jun 10 !!

Ada 13 Pemenang semuanyerr...
nantikan keputusannya esok...!!!!
TUNGGUUUUUUUUUUUU..............!!!!!!!!!!!!!!

6 sweet comments:

mama zharfan said...

bestnya kalau dpt jd salah seorg pemenang ;)

Gieyana said...

huwaaa..aku x der la erk? x dpt nk terjah slalu psl limited nk on9...kekeke

*∽ IZAN ∽* said...

RE M.Zharfan : Doa la panjang2... he he

Re Gieyana : Tak submit camne...? wahahaha

Ummi Dania Yasmine said...

Good Luck Semua!!!!

Nida said...

dalam debaran...:)

tiefazatie said...

best tue kak..hihi