Inovation !!! I really-really likeee ittttttttt...!! Ingatkan nasi je boleh jadi sushi... la ni donut pun boleh di jadikan sushi jugakkk!!! 
Nak tau kat mana..? Dekat Big Apple Donut & Cofee la mana lagi.

Aku ni dah la hantu Big Apple Donut. Kebetulan hari ni ada Welcome Dinner dgn bebudak office kat Asiari, SACC. Dah habis makan sembang-sembang keluar la citer pasal Big Apple.. rupanya Big Apple dah ada product baru..!  
DONAt + suSHI = DONASHI!!
Panic bercampur excited aku dibuatnyerr...! 
maklum lee.. Big Apple Donut ~ my peberet donutt! CLICK SINI haha!
Dan pulak katanya Donashi ni di jual sampai pukul 7 jekk!
Masa tu dah pukul 6:50 ptg.. terus la cari .. masuk-masuk je tengok tinggal 3 ketul jekk!! 
sedangkan smallest package dia 18 pcs!
Budak tu kata dah habis la kak.. 
adoiii kecewanyerrrr..! Kecewanyerrr!!!
lepas tu dia kata ada lagi sket dalam tray.. tapi tak cukup 18.


'Ece ce ce.. tak cukup 18 tak nak jualll.. nak tapau bawak balik la tieww!' balas aku dengan nada bergurau.. Aku tak kira.. aku suh gak dia cukupkannn 18..! aku nak jugakk.. nak jugakkkkkk!! kalau tak bagi aku komplen karangg.. loyal customer nih!! lagi pun belum kul 7 lagi tu! ha ha ha.


Seb baik la adik tu sporting. Last-last adik tu pun usaha gak le cukupkan sampai 18! Haaa.. ada pun! walaupun tak semua rasa ada.. tak pe laaa janji dapat dah petang tu! Yang lain bleh try lagi nanti.. ho ho ho!

Ini yg dah di beli dek manager store awal-awal

Apapun kreative betull la Big Apple nih!!. Cuteeeeeeeeeee pulak tuu... gerammnyerrr aku tengokk!!! Siap dapat chopstick lagi!! Macam tu la di katakan inovasii..! sentiasa ada idea terbaru..! baru la customerr sayanggggggggggggggggggg...!! he he he

7 sweet comments:

tiefazatie said...

wah!!!bestnye!!!nak beli juga nt la..hihi..

*∽ IZAN ∽* said...

Re Tiefa...
Beli jgn tak beli dekk..!! mmg cuteee sangat! gerammmm jek tengok ! he he

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

husband mimi pun ada gak cakap pasal donushi ni.. nanti mimi pun nak terjah gak.. cepat tul izan buat entry pasal ni

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mimi,
Ahahaha.. maklumla kebetulan baru dapat kat tangann.. apa lagi terus la update..! Panas panasss! he he

ACOI said...

napa welcome dinner asyik buat kt asiari?? hemm...bosan nye..hehehe..
besh nye donat sushi...bentuk dia je ke atau mmg ada ebi, ika, sake, hotate,nori? hemmm

*∽ IZAN ∽* said...

Re Acoi
OK apa... orang lama yang boring, orang baru bukannye selalu pergi lagi. ASIARI = Restoran 5 bintang pada harga 3 bintang tuuuuu!! Drama pun selalu shooting kat situ.

Yang lain-lain ada. Tu lah next time nak beli lagi taste lain sbb setiap donat tu mmg ada nama sushi yang dia follow. tak silap ada lebih 20 jenis.. tunggu yerrr

tiefazatie said...

nt nak beli lagi..hahaha...aritue xamik picture..excited sgt nk mkn..hihi