Big Apple Donut celebrate 3rd years anniversarry tahun ni... aku plak tak pernah rasa terhingin pun nak makan donut nih tak kira la dunkin donat ke apa apa nat nat ni sebab tahu ianya manis sangatt..! Rasa bleh pening kepala makan manis-manis sangat nihhh...

Tapi ntah sejak bila dan kenapa... sejak awal tahun ni tetiba TER'seru' plak nak merasa Donat Big Apple nihh... sekali aku beli kat SACC... rasanyerrr.. tepung donat yang lembut, perasa yang pelbagai, manis nikmat diet tak hingat di tambah plak taburan  kacang2 yg rangup... perrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
 memang mencengkam kalbu dan buat aku terhingat hingattt cik donat nat nat nat nih.. kui kui kui.

Yang paling jadi peberet ialah segala yg di tabur kan kekacang especially kuaci tuhhh!! Adusssss.. sekali makan memang terhingat hingattt sampai sudahhhh ha ha ha.

Maka tu jugak.. sejak 2 minggu lepas je dah 4 kali aku berulang alik beli Donat Big Apple nihhh.. dan 2 kali antaranya seperti dalam gambarrr.. kesian aku, orang lain makan dah nak muntah, aku baru terhinggin! sabor ja lahhh ha ha ha.

Just nak share, harga dari RM2.30/pc. RM12.50 / 6 pcs and RM23 /12 pcs.

Yang pasti bila dapat beli donat yg pelbagai perisa/kaler tuh memang hati aku berbunga bunga gembiraaaa.. tak sabor nak rasa tiap2 satu donatt bak kata Big Apple ! every piece is master piece!

Buat para peminat Big Apple Donut, sekarang nih tengah berlansung peraduan sempena 3rd anniversarry Big Apple Donut. Setiap pembelian RM15 akan dapat satu borang penyertaan.. hadiah berupa pakej2 perlancongan dan wang tunai! So kalau ada tersinggah dan terbeli donut bleh la masuk peraduan ni sekali. Mane la tau ada rezeki menang peraduan plak kan!

Apapun, Selamat menyambut Hari Pekerja kpd kengkawan sekaliann.....!
selamat berhujung minggu dan selamat berehatt!

p/s: Kami ke Ipoh esok pagiii ada hubby's company nyer bowling tournamenttt. Sikit punya jauhhhh da... hu hu hu. Layannn je lahhh... ha ha

4 sweet comments:

thunbergia said...

teringat, 'Dalam banyak-banyak kuih, kuih apakah yang orang makan tepinya sahaja? Tengahnya tidak dimakan."

salamm,

☆ lieya latif ☆ said...

mmg peberet mia mija ni izan....kalo mood nak mkn donut...mmg aku kene belikan yg allien tuh heheeheheh

IZAN said...

Re thubergia : Tu la pasall.. penat je pikirr ha ha

IZAN said...

Re Lieya : tu la pasall.. ni bukan anak yg peberett.. maknyer yg excited terlebihhhh! rasa2 dah naik 3kg dah nihh..adehhh!!