Salam..
Dah seminggu Aidilfitri berlalu aku baru terhegeh hegeh nak hapdet kisah Raya kat sini.. ha ha.
Okehh.. saje buat entry utk tatapan di masa akan datangg..  layann je laa.. hu hu

Sebenarnya tahun ni awal-awal aku dah angkat bendera putih.. TAK buat open house. 
Tapi kalau ada orang nak beraya.. pintu sentiasa terbuka.. he he

So minggu ke-3 Raya tak silapp..  ada la yg nak datang beraya. Makan aku pun open table.. 
Open table je.. tak sampai open housee so menu pun idak le banyak  hu hu

Yang datang beraya pun Ofis mate & ex-office mate.
Fazrul yang balik bercuti ke Malaysia & Emaknya


 Office mate - Anwar, Fauzi & Wife dan Affa



Asyik masyuk bersembang + makan. Gambar semua pakai candid jekk.. hu hu

Menu sempoi ~ Mee kari

 Okeh... ready untuk di pulun..

 Ex- Office mate , Saffuan & wife, Najwa

 Firdaus & Wife

 Anak sapa la ni.. comeeelllllllllllllllllll betulllllllllllllllllll.... gerammm gerammmm...!!!!


 Ahaaaaa... 1 pose dengan di gebottt yg comelll....!
Ahaaa.. sebenarnya Arief, anak sulung si Fauzi yg mamanya baru habis pantangg..Comelll sangat kannn..!

Anyway terima kasih kepada semua yang telah sudi datang beraya ke rumah. 
Jemput datang beraya lagi tahun depan okeh...!

6 sweet comments:

eelobor said...

ingt tngu raya thun depan lak, ada lg kisah nyer. tapi ttp baca gak, jgn risau. hihihi

☆ lieya latif ☆ said...

fuh mee kari ko mmg nampak sedap wei!! isi pun meriah.....

alah takpe izan...basi2 pun tetap aku layan ....citer raye ni mmg syok......bile tgk pic ko ni tingat kemerihan raye....

zura@iwan said...

x per ceta raya lmbt pon..ttp bleh diabadikan dlm blog kita kan..kenangan tu...

bsrnye umah Izan....lawa....

mee kari tu mmg sempoi le..hikss

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor :
Hua hua huaa... ma kaseh masehh.. ade gak yg rajin layan he he

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
Tu laaa.. tahun ni tak buat open house.. yg datang beraya ke rumah pun bleh kira berapa kerat je hu hu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zura :
Idok le besar mana rumahnyaa.. sekankang kera jee.. ilusi optik semata-mata tuhh hehe.

Tu lah.. seb baik sempat masak sempoi tu.. tu pun hari tu sempat gak beraya 2 rumah - semenyih-Klang..!! hu hu