Salam...
Malam tadi malam ke-3 Danish tidur kat 'Bilik Danish!'..
Walaupun tidur terpaksa bertemannn sampai dia lelap.
Sebenarnya kelmarin saje ajak dia tidur situ..! Rupa-rupanya dia pun OK jee..
Semalam baru la kemaskan betul-betul bilik tu untuk Danish...

Dah lama nak belikann... 


Semalam petang pergi beraya kat rumah member, ambrynaa kat Rawangg..
Balik tu kitaorang singgah IKEA... cari aksesories untuk Bilik Danish sikit...

 
 Sampai rumah kul 10 lebih dahh.. penat-penat pun 
Danish sibuk suruh pasang terus meja yg di beli tadii..
Weekend ni ingatkan nak mengecat bilik Danish plakk..

masih tercari-cari idea lagi nak deco bilik anak bujang ku ini..
ehh.. excited la pulakkk he he he
Kalau korang ada idea ke.. apa2 website boleh usha kee.. leh la share kat sinih yekk  *wink!*

6 sweet comments:

kinna said...

dlm star property tu ada gak ruangan deco-deco rumah celebrities..
syoknye danish nk pindah bilik br ye..

mama zharfan said...

me deco2 bilik anak guna idea ikea..so me memang beli some furniture from ikea, termasuk curtain, cadar, wardrobe..set meja tulis, katil, storage room adik i kat OZ yg belikan utk my boy :)

Gieyana said...

ko taruk kaler yg Danish suka ar..hurmm blue+greyy pon look nice..

*∽ IZAN ∽* said...

Re Kinna :
deco deco celebrities yek.. lama tak beli star... tapi kalau beli memang utk tengok iklan pun ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re mama Zharfan :
Wah..! Best tu fully IKEA sbb dia memang dah ada full range aksesories sekali kann.. nak tengok gak Mama Zharfan nyer deco.. tak jumpa laa.. uhukk

*∽ IZAN ∽* said...

Re Gie :
Nica jugak tu blue + Grey. Yg pasti BLUE tu memang confirm ha ha