Salam..
Minggu ni exam week untuk Danish. Start semalam lagi.. ada 6 subject :
English, Maths, BM, General Knowledge, Art and Jawi.

Bilik Danish pun dah separa siap.. Danish pun dah seminggu lebih duduk 'bilik bujang'..!
So first time amek exam & buat revision kat biliknya tuhh..!! he he

Siap request nak buat revision sambil baring atas katill he he 

Khusyuk nampakk...


Semalam subject English. Dania pun  tumpang sekaki buat revision. Sampai terbaring-baring Danish gelakkan tengok gelagat Dania. Mama buat quiz English cari barang ikut dalam buku tu.. bila tunjuk 'TAP' berlari-lari Dania pergi toilet tunjuk kepala paip airr.. ! Excited sungguh.. macam dia plak nak amek examm.. ha ha

Hari ni subject Maths & General Knowledge plak.

 To Danish :
Mama, Papa & Dania wish you all the best. Good Luck dearr...!!

8 sweet comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

rajinnya anak bujang ni :)leh geng ngan danish la, autie pun suka study atas katil ms belajar dulu.hehehehehe :p mak auntie kata mcm tadak tulang belakang :p

eelobor said...

good luck gak.....

☆ lieya latif ☆ said...

good luck dear....alah dont worri, danish ni budak bijak....tgk le baka nye heehehehhe......dania pun rajin teman abgnye...jgn kaco abg tau!~

zura@iwan said...

gud luck danish....try yr best ye..

*∽ IZAN ∽* said...

Re Elismie :
Aha ha.. sama la kita.. lepas tu sedar2 dah gelappp mataa..zZzzZZzzz ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor :
Thanksss!

Re Lieya :
Ahaaa.. tak tau la tu camne. takut orang jawab exam dia dok pulun main dalam kelasss he he

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zura :
Tenkiu auntie!

zuhana said...

Danish dah nak exam ke????
byk gak subjectnya tu..mama pun kena lah rajin tolong danish tok study yek...
good luck danish!!!