Salam..

Lagi malam tadi tak leh nak alih siaran kat Astro Byond. Dia dok tunjuk message 
"Recording software has been downloaded to your box".



Restart device sama gakk.. Remote control dah tukar bateri baru... 
LED kat remote blink blink dengan jelas nya bila tekan any button.

Anyone face the same problem ? Care to share...??

UPDATE :
Esok pagi baru Technician Astro akan datang buat onsite checking hu hu

5 sweet comments:

Amy Syaquena said...

salam..

drop here n follow, nice blog

*∽ IZAN ∽* said...

Re Amy :

Thanks for visiting my blog. surely will drop by to your blog too...! :D

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

huhu...kat rumah tak der astro beyond..so memang tak leh membantu..

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ayu :
Ngeh ngeh ngeh.. kitaorang pun baru je upgrade gara astro box lama dah banyak tak dapat channel...

confius.. tak kan box baru pun ada problemm... mmmmmmmmmmmmmm

~*sHiSuzU*~ said...

mmm... saya rasa saya pun menghadapi masalah yang sama~
remote controllernya bling bling 5 kali kan kalau tekan mana2 butang sekalipun~
Kena telefon astro la ni???