Salam..

Baru balik dari Berjaya Times Square berhoyeh-hoyeh dengan rakan-rakan ..! he he..!
Walaupun tak semua dalam tentative schedule dapat di laksanakan dek kesuntukan masa dek banyak sangat
aktivity di rancang..! Tu pun tak puas berCHIT CHATT masa sessi Hi-Tea tadi... Demo..hontou ni tanoshikatta...!! Arigatou minasann..!!! And tak lupa many thanks to Mr Hubby kerana bagi GREEN light blink blink..!!  HE HE

Balik tadi turun kat Komuter Serdang Abg pick up since mmg otw balik kerja. Kitaorg pun biasa keluar ikut ofis hour pun :P. Sampai rumah layan budak-budak depan rumah, naik atas cam biasa nampak PC, ON mesti check account Nuffnang dulu...

Baca komen ada gak yg kata menerima nasib yang sama..! Bila check akaun Nuffnang ku.. BLING BLING BLINGG...!!! Status ku dah bertukar semula kepada GELIHATI...!! Ehhh silapp..!! GLITTERATI..!!!
HOYEH HOYEH HOYEHH lagii....!!

Taraa...!!


Bila check E-mail berikut ialah reply dari pihak Nuffnang.

Your ticket concerning 'GLITTERATI change to ORDINARY. ' has been responded to.  You can view
this response (and reply to it if necessary) using the information or link below.





Ticket ID: 4CBAAA96
Email: ***@gmail.com
Link to ticket: http://helpdesk.nuffnang.com.my/ticketview.php?cmd=view&id=4CBAAA96&email=***@gmail.com

Here is the response made to your ticket.  Please do not reply to this email directly, use the link above
to reply.

Hi Norizan,

Due to our server maintenance last weekend, our crawler that detects blogs with our ad units weren\'t able to complete its tasks and reverted the blogs that they were supposed to check as \'Not Exclusive\' thus reverting your membership status to Ordinary, even though it is not.

We have taken action to rectify this and your membership status has been restored. Earnings which were affected have also been rectified.

We apologize for any confusion and inconvenience caused by this issue.

Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations Executive

Nuffnang Sdn Bhd


Ahaa.. terima kasih kepada pihak NUFFNANGG atas respond yg begitu pantass....! Kalau di sebabkan sistem mantenance then di fahami lah sebab-sebab kesulitan yang di alami tu. Seb baikk tak panjanggg rajuk aku... he he he.


Okeh.. dah ceria semula...! Kepada kenkawan lain yg terima nasib sama segeralah open ticket kepada Nuffnang. Rintihan anda mereka dengarr..! 


Anyway, Thank you so much Nuffnang especially to Mr Robb Chew. Dah semangat semula nak wat Entry.. errr.. nak wat topik apa yekk..? he he

5 sweet comments:

Ciklinn said...

hoyer.... leh geli2 semula..

ciklinn lagi tragis haritu.. sbb tukar domain leh dia tak masukkan link baru tu.... hadoii patutlah iklan takdak langsung... makanya aku pun mengambil tiket gak.. dan akhirnya diajwab then telah diberikan iklan yg menari2 gumbira... hahahahah

"aku bukan rosmah mansur,jauh sekali nyonya mansur"

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ciklin...

ye kerrr..? isk isk isk. Tapi ok la tu tengok sekarang memang meriah dah iklan2 kat blog cik lin!! he he

tiefazatie said...

wah...pasal maintenance ye kak..xpe2..dh gelihati dh tue...yeay2!

Gieyana said...

perghh nasib baik da geli2 kan! leh masyukkk ar pas nie...

zura@iwan said...

wahhhh..dpt geli2 kembali...masyuk2..hehe