Salam...
Hari ni hari ulangtahun kelahiranku...
Bangun pagi je Abang dah wish.. di ikuti anak-anak, Danish & Dania
Riang gembira aku ke Ofis hari ni dengan ingatan dari insan tersayangg.. 

Sampai ofis 'dapat' Kek melalui E-mail dari ofis-mate. Then Mak Long, Mak usu & pak ngan punya wish SMS pun masuk inbox.
Tak lupa ucapan bertalu-talu ke E-mail dari rakan-rakan BFF ku (Best Friend Forever)




Terima kasih banyak-banyak sangat atas ingatan korang..
Balik kerja kena serbu dek Abang & anak-anak yang dah siap berdandan..!!
Celebrate kejapp .. thanks again Abangg.!! So sweeettt.....!! Muahh muahhh

Naik atas cek FB tengok berjela wish dari rakan-rakan..!
Aku ON OFF je masuk FB ni.. tapi bila tengok wish yang berjela-jela memang terharu sangat-sangat..!!










Terima kasih yang tak terhingga kepada semuaa..!!
korang memang istimewa..!!Publish Post


p/s: Nak siap-siap. Malam ni gi GSC Alamanda tengok movie & Hubby & anak-anak. Bufday 'girl' dapat tiket wayang FREE..!! he he

10 sweet comments:

zura@iwan said...

selamat ulangthn kelahiran ye...semoga pjg umor, murah reski...dh bahgia sll di smping org2 yg tsyg...amin...

mama zharfan said...

epi besday!!! moga tercapai segala impian :)

Ciklinn said...

hepi besday kawanku... semoga pjg umur yerk...

eelobor said...

selamat hari lahir & semoga semuanya selamat

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Happy Birthday my friend.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. amin

Ummi Eisya said...

hepi besday..moga dimurahkan rezeki

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zura , Mama Zharfan, Cik Lin :
Thank you so much dearrrr... aminnnnnnnnnnnnnn!!!!!javascript:void(0)

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor, Mimi & Ummi Eisya :

Terima kasih banyak-banyakk..!! semoga kita sama-sama di limpahkan rahmat dan rezeki.. aminnnnnnnnnnn!!!

yatie chomeyl said...

hepi bestday kak.
layan muvi per tu?

kinna said...

happy belated besday..smoga berkat umo n murah rejeki..