Salam..

Semalam En Hubby baru balik dari Parit Raja, Johor. Kalau nak tau kat situ memang tempat jual kerepek yang best-best. Kitaorang pun sokmo kalau Raya, balik kampung singgah beli kerepek kat situ jee.. macam-macam adaaaaaaaaaaa..!! fresh freshhhh... !

Kali ni beli untuk kenduri kawen adik ipar minggu depan. 
Aku tengok bag kerepek ni dah sama besar ngan anak-anak ku HE HE HE


17 sweet comments:

hanny said...

akak dok dekat situ memang lahir2 jer dah nampak kerepek depan mata tapi sejak duduk nihon lama betul tak makan kerepek. Kerepek ubi pedas paling sedap!!

azura samsuddin said...

banyaknye borong kerepekkkk... lama x mkn kerepek pisang hikhikhik

Me_Lina said...

waah baru balik kluang last week... mmg wajib singgah beli kerepek... skrg ni tgh musim kerepek ikan ngn kerepek kacang hijau... hehehhe

☆ lieya latif ☆ said...

ha kooooooooooooo...dah mcm tokey kerepek dah ko izan hihihihi....sonoknye ade kenduri kawin, so sape tukang packing kecik2 kepek tu plak nanti....meriah laa suasane rewang kenduri nanti nieh....

wan nurul hezrina abd halim said...

banyaknyer kepek...sedap makan bila nengok tb

Aleyn said...

Amboi banyak giler...siap banyak flavour lagi...hehehe...nak kerepek pedas satu ...

eelobor said...

parit raja kat mana yer? adik ipar selalu beli kat muar....

*∽ IZAN ∽* said...

RE K.Hanny :
La yer kerr.. akan orang johor kerrr..? betul tu.. kerepek ubi pedas paling sedap !! *tengah kunyah la ni* he he he

*∽ IZAN ∽* said...

Re Azura :
Borong wat kendurii he he

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lina :
Musim kerepek ikan ekk..? sok sok kena try yg ni lak

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
FELDA cam biasalaa.. orang blok tolong packing kann he he he

*∽ IZAN ∽* said...

Re Wan : betul tu.. sedar2 dah korek hujung tupperware jee he he

*∽ IZAN ∽* said...

Re aleyn:
nak meh datang umah heh e

*∽ IZAN ∽* said...

Re Elobor :
ada dekat2 ngan KUITTHO tak silappp

ambrynaa said...

uiks..banyaknya..
berapa ringgit satu guni tuh??(x leh sebut satu plastik..besor sangat plastiknya..heheh)

::KerepeK cOrneR:: said...

tumpang llu...sape nk order kerepek online bleg jenguk2 yer d cni.. http://kerepek-corner.blogspot.com/

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy memang beli di situ
dulu study kat KUiTTHO (sekarang UTM)
memang wajib student usung kerepek
parit raja
time raya beg penuh kerepek
mmg giler