Bibik sepatutnya balik ke Malaysia hari ni.. tempoh cuti 2 minggu sudah pun berakhir hari ini. 


Dalam 'keresahan' kitaorang menunggu panggilan bibik yg dah terputus hubungan ni tiba tiba Danish berkata-kata 
" Papa..! Pagi tadi Danish Mimpi.. Bibik dah balik " 


..........?


NOTE : Tak pernah-pernah Danish share mimpi dia ngan kitaorangg... mimpi apa Danish nih..? isk isk isk

7 sweet comments:

*azni* said...

risau gak bila duk situasi cmtu..mula la nk pkr yg bkn2..

eelobor said...

hehehe, abg saya bg bibik dia balik bercuti sebulan pada tahun 2006. sudahnya dah hampir 5 tahun tak balik2 gak ke sini. hihihihihi

ambrynaa said...

Adakah itu petanda bibik tak balik? hmmmmmmm......

ibuayahdamia said...

selalunya tu petanda bibik dah tak mau keje lagi...hehe..allahualam...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

saspennya mimpi.. mmg betul la izan, mimi pun benda paling risau kalau bibik lari or bibik tak balik semula.. oo scarynya

*∽ IZAN ∽* said...

Re All :
Kontrak Bibik ku dah nak habis pun bulan 1 ni... seperti yg di duga... Bibik tak balik pun kelmarin...

jauh kat sudut hati aku mengatakan dia mungkin ada kat Malaysia tapi kat rumah 'kawan-kawan' senegara dia... hmmmmmmmmm...

camne nak cek ngan Imegresen dia dah masuk Mesia ke lum..? lagi 2 minggu kalau tak dengar khabar berita kena buat police report gak nih... termasuk check out memo hu hu

Cosmedecorte said...

Bibik tidak akan blk. Ramai dah kena camni... sgt problem tul la kan derang. Ada pun susah, xde pun susah... huhuhu