Salam..

Abang OFF ke Hangzhou hari ni.. kali ni tak lama.. 3 hari je..
Ada ke patut aku cuma di pelawa 'teman'kan sampai check in kaunter jekk.. tak ajak pun...
uwaaaAaAaaAaAaAaaaAaAa...!!!!


Dah la ramai & panjang giler beratur.. ramai betul orang nak gi Hangzhou.. isk isk isk.
Kaunter check in yg buka 4.. 3 orang beratur panjang aku rasa ada 6 lengkor..
 1 kaunter dah di konker dek orang2 yg potong queue..
jap lagi antara 3 kaunter tu, 1 kaunter di TUTUP..!!

 SCREEN tulis OPEN.. kat KAUNTER (tag merah tu) label kater CLOSED..
Bagus bagussss.. ..!!
OPEN BUT CLOSED!

4 sweet comments:

Gieyana said...

kesiannya..kena ditinggalkan..knp x ikut??sure best tau kalau ikut..hehehe

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

lain kali pujuk rayu sikit cik abe.. baru la dapat ikut sekali. hehehe

eelobor said...

menarik tuh ayat open but closed... ada gak eh? gegar jer tak pun buat aduan. hihihii

zura@iwan said...

alahai kena tiggl yer..x per 3hari je kan...tp kalu ikut bestkan..hehe