Salam Raya....

Sejak 2-3 menjak ni asyik berulang kali tengok citer TOY STORY 1 , 2 & 3.
Asal start enjin keta je terus pasang citer kartun yang diaorang nak. Toy Story dah berapa kali katam dahh. Aku pun suka gak tengok Toy Story nihh sejak masuk panggung menonton Toy Story 3 KLIK SINI terus request kat Abang carikan  TS1 & TS2.


Topi cowboy ni pulak pernah di beli masa gi bercuti ke A Famosa Resort sempena 6th Anniversarry awal tahun hari tuh. KLIK SINI. Gambar di atas di snap depan MOF, Putrajaya masa ada festival Hot Air Balloon hari tuh.

Malam tadi bila aku turun ke dapur nak masak tengok budak-budak ni dah bertopi Koboi kat bawah. 
Aku pun terus cakap kat Dania :
Aku : Hey Cowboy (Dania).. give me five..!!!
Dania : Yeaah...!! Sambil sambut tamparan tangan aku.

Tetiba Danish mencelah :
Danish : She is CowGIRL.. not CowBOY..!!
Aku : Errrkk......!!!


Sambil tu Danish mengomel lagi :
Danish : I am Woody and She (Dania) is Jessie...!! sambil tunjuk kat diri sendiri dan adiknya.


Bila aku nak snap gambar Danish buat pose cam kat atas ni:
Aku : Eeeee.. apsal buat muka cam tuh..? 
Danish : Cowboy mestilah amek gambar (posing) macam nih!..!!
Ha ha ha...!! 


Bila aku zoom sket kat muka Danish baru la dia nak senyumm..
Budak-budak ni memang cepat terima pengaruh.. tengok citer ultraman jadi ultraman.. tengok citer Super Hero nak jadi super Hero jugakk.. tengok citer koboi pun nak jadi koboi jugakk...! isk isk iskkk

7 sweet comments:

tiefazatie said...

slmt hari raya kak!maaf ifa bru je smp umah smlm..niee bru on9..hihi..sgt cumil mereka nie tau kak..hihi

*∽ IZAN ∽* said...

Saalam Raya gak Tiefa.. alhamdulilah dah selamat sampai rumah. Ok la tu.. rata-rata pun slow blogging cuti raya nih...! he he

tiefazatie said...

hee...maaf zahir batin kak izan..hihi..aah..mmg jatuh abes nie..haha..adoi la..=)

Gieyana said...

hahaha..kedua2 anak ko dh addict ngan cowboy dh..harap2 x dbwnya topi tue tido skali ar...:)

e.l.i.z.@ said...

selamat hari raya!
hehhehe terkena ngan anak sendiri..bijak dia membidas mak nye ekkeke

budak² senang benor terpengaruh ngan tv

~~Ciklinn~~ said...

selamat hari raya..maaf zahir batin yer.....

tu baru sorang hero.. ciklinn ada dua hero altromen cosmos.. adesss

zura@iwan said...

dua2 anak addict ngan cowboy plak ye..hehe