Salam Raya..
Hari ni bukak blog.. 75 % dari blog yang aku buka via Google Chrome detect Malware..!!
Termasuk la blog aku@sweetOmoide sekali...aduss..! Blog aku detect malware dari chedet.co.cc aka Tun Mahathir punya blog..
*SILA KLIK IMAGE UTK ZOOM*

Bukan setakat blog marhain.. blog & website yang besar2 & gah pun kena gakkk..

Termasuk la Berita Harian Online...

  Dan jugak my peberet @ the best comic karut maker ~ JoeGrimJow...!!!


Blog Joe bukan satu jee.. ada 2 warming message lagi aku dapatt....!!


Sebelum ni blog sweet@Omoide ni detect malware dari GengBlogger... TERpaksa relalah aku remove kan link GengBlogger dari blog aku KLIK SINI.. sampai la ni lom 'idop' lagi website GB tuh.. isk isk iskk.. Harap masih bertahann..

Hari ni TERpaksa rela gak aku remove kan Blog Chedet@Tun Mahathir. Hopefully untuk sementara... uhukkk! Moga cepat-cepat la webmaster masing2 clean up site masing-masing sebelum melaratt.. terencat per'layar'an dok keluar error message je.. hu hu

3 sweet comments:

mama zharfan said...

ish ish mcm2 hal..

eelobor said...

serangan cara baru nie...rata2 yang kena

☆ lieya latif ☆ said...

aku baru tau ni izan...tapi aku tak paham...kalo dah kene camtu, ape jadi ngan blog kite....pastu org tak leh masuk laa blog kite yeak.....ape langkah2 bejage2 nak kene amik ni....aku ni pun bukan reti sgt bab2 nie.....aduh, mcm2 hal kan...jgn laa jadi camni...leceh ar!