Salam..
Ketika umat Islam riang gembira meraikan hari Lebaran.. keluarga Datuk Sosilawati dan 3 yang lain, PA, Peguam dan pemandunya dibayangi mimpi ngeri dan tragedi apabila akhbar tempatan melaporkan mereka di percayai telah mati dibunuh dan mayatnya telah di bakar serta abunya di buangkan ke laut di Pantai Morib, Selangor. Jika benarlah berita yang tersiar tersebut, aku turut berasa simpati pada keluarga mangsa dan berasa betapa semakin hari semakin bertambah manusia-manusia berhati binatang di muka bumi ini... Astaghfirullahalazimm... Semoga mereka2 yg terlibat dalam kes ini akan menerima balasan yang setimpal dunia dan akhirat..!


Sumber : Utusan Online


KUALA LUMPUR 11 Sept. – Misteri kehilangan jutawan kosmetik, Datuk Sosilawati Lawiya, 47, dan tiga lagi lelaki sejak 30 Ogos lalu, hampir terungkai dengan tertangkapnya tujuh suspek yang dipercayai terlibat dalam kes tersebut.
Difahamkan, seorang daripada suspek yang ditahan merupakan peguam bergelar Datuk berusia 40-an yang dinamakan polis sebagai suspek paling dikehendaki dalam kes kehilangan usahawan wanita terbabit bersama tiga yang lain.
Hasil soal siasat ke atas suspek, polis mendapat maklumat bahawa kesemua mangsa sudah dibunuh dan dibakar manakala abu mayat mereka dibuang ke dalam laut di Pantai Morib, Selangor.

1 sweet comments:

din said...

geng india tu memang celaka!