Salam..
Pagi ni nak bertolak balik Johor dah. Tahun ni turn kitaorang beraya kat Johor pulak.
Aku dah start bercuti mulai hari ni sehingga Rabu minggu depan.
Hari Raya ke-4 nanti baru naik ke Pahang sampai Raya ke-7. Raya ke-8, Khamis dah start naik kerja dahh.. hu hu.

So since malam semalam dah start packing barang.. so malam tadi just cek balik sket2 apa lagi ada tertinggal. Pastu rasa okeh dah.. Danish pun dah tidur so demi memenuhi masa lapang kitaorang pun prepare la sampul raya siap-siapp.. hu hu


Sampul-sampul yang menanti 'tugas'. Biasanya lain patern/corak lain amount dan lain pula kategori penerima.
Aku & Abang je lah yang paham 'value' setiap patern sampul dan target penerimanyer he he. Tahun ni anak sedara aku bertambah lagi sorang menjadikan jumlah keseluruhan 12 orang dah..!! ha ha.

Dania yang sibuk volunteer nak masukkan duit dalam sampul raya. 

 Konon-konon tolong lipat la tuu....

Sebahagian dari yang dah siap di isi..

Dania pegang sampai 2-3 sampul... muka confident abesss..
sengih pun sampai ke telinga.. macam la itu 'sampul raya' untuk dia....! Perasann..! ha ha

Okeh korangg... 

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua..
Maaf Zahir dan Batin..
Hati-hati di jalan raya..
Pandu cermat jiwa selamatt.. 

Jumpa lagi nanti yekk...!

5 sweet comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selamat hari raya :) maaf zahir batin!

eelobor said...

selamat hari raya gak, dan sampul sekeping ek

ibu 2AZ said...

selamat hari raya izan..maaf ye kalo ada salah dan silap..
wahhhhhh bnyk kaler tuh..hehehe..

Ena said...

Selamat Hari Raya

mama zharfan said...

selamat hari raya utk izan & family :)