Salam..
Hah...!!! Aku dapat 'ADDICTED BLOG AWARD' dari Tiefa..! 
Ahahahaha.. anyway timer kasih bebanyak Tiefa sebab sudi la bagi award ni kat K.Izan@ blog yang tak seberapa ni yekk.


Sebagai menjawab syarat2 award

5 perkara yang disukai tentang pemberi award: TIEFA ZATIE

  1.      - Gadis yang cumel, sporting & ceria
  2.      - Best gak layan blog orang bujang.. citer memang main hentammm.. tapi ada variasi la bagi aku sebab rata2 member blogger aku ni mak orang.. so banyak citer berkisar pasal family & anak. Blog Tiefa ni lain la sket entry nyerr he he  (Panjang nih..ni kira dah mewakili 3 sebab okeh. Aci tak..? hik hik hik)
  3.   Suka gak tengok entry contestnya yang tak putus-putus..! Rajin sungguh dia masuk contest macam buat assingment je aku tengok.. ha ha! *Jgn mare Tiefa*

Ucapan pada pemberi award: 
Tiefa, ma kaseh la bebanyakk.. terharu tahap nak terjun bangunan nihh.. uhuk uhuk!!! Maklum la entry dlm blog ni pun kekadang banyak merepek ntah hapa-hapa.. hua hua hua. Anyway dari mula kenal Tiefa rasa cam close je.. rasa memang cam adik sendiri jekk.. Keep in touch okeh!!!
    
Maka dengan itu, dengan berbesar hatinya aku pun nak kasi link ke blog2 yg aku selalu addicted nak bace...

Lieya Latif ~ Mama Mia & Mija
Mimi ~ Mama Farhan & Emily
Aleyn ~ Mama Miqail & Aina
Ayu Mama Damia's



Ha... suka sangat jejak blog diaorang sebab diaorang pun rajin hapdet entry.. so cerita selalu bertukar.  Kadang kalau tak jejak rasa cam 'tak sedap badan' je ha ha.


Kepada sesape yg aku tag ni kalau tak buat entry pun tak pe.. no heart feeling punya sebab aku tau diaorang ni ada yg spesis suka hapdet entry personal tapi awal-awal dah letak signboard 'No Tagging!'.. tapi tak kira.. aku nak TAG KORANG jugakk...!! hua hua hua



6 sweet comments:

joegrimjow said...

wahwah
dapat award ni
hoho
best2
sangat2 hargainya
=)

*∽ IZAN ∽* said...

Re Joe :
Haaa.. 'Berani' ruperrnyerr ha ha. Blog awak memang TERBAEK laa.. kadang entry ala-ala TERAPI STRESS pun aderr he he. Paling suka bab komik. Rasa nko patut jadi publisher or director *penulis mmg dah jadi penulis pun* aa satu hari nantii.. ada bakatt ! hik hik

tiefazatie said...

hye kak izan!hihi..wah...terharu ifa sis..huhu...mau nangis okie..hihi..haha..mmg ifa men hentam je wat n3 ikut suka hati nie..hihi..ye kan..btol lak ckp sis join contest cm wat assignment nie..haha..baru perasan okie..neway...mmg best kenal sis tau..insyaalllah will always keep in touch sis!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alhamdulillah...kalau dah kena tag tu maksudnya org suka ingat kat kita kan...hehehe..

thanks...nant ayu buat yer..

*∽ IZAN ∽* said...

Re : Tiefa

Yes adiik keep in touch okehh..!! rerajin la hapdet selagi bujang he he. Bila ada komitment nanti byk le sket cabarannn he he

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ayu :
Yessszaaa.... AYu nyer blog memang dalam my TOP LIST utk di jelajah selalu he he