Assalamamualaikum...

Ahaaa.... cuti sekolah dah dekattttt!! MATTA FAIR 2013 pulak 
akan bermula mulai esok, 15 ~ 17 March 2013
bertempat di PWTC.

Kepada kaki2 jalan mesti tak sabar2 nak serbukannn...!

Anyway nak share pasal
Grand Lexis PD Promotion sempena Matta Fair 2013 ni.
Boleh refer poster kat bawah ni.
Memang rega berbaloi2 dari rega sebenar.


So apa lagii.. kepada yang berminatt jangan lepaskan peluang keemasan ni yekk!!!!

6 sweet comments:

Huda said...

murah tu sis..tp still rasa mcm mahal gak :)

Nad MamaZN said...

Lexis water chalet tu dulu saya book harga rm270
Book melalui kawan yg jd member ape tah
Teringin nak dok yg ada pool private tu
Tp tah bile la, huhu

Aleyn said...

Hmm...still mahal rasanyer....tp bilik mmg tip top...especially yg ada private pool tu...cuti sekolah ni aku still blur2 nak g mana...

*∽ IZAN ∽* said...

Re HUda... Betul ni memang masih kategori mahal ssket cuma murah sket dari normal rate untuk yang teringin nak bercuti kat GL PD ni huhuhu.

*∽ IZAN ∽* said...

re Nad : waaa... untung tu separuh harga! Tak pe Nad, ada rezeki tak kemana. Tunggu Nayli besar skettt sure excited berendam tak mo keluar kalau dapat pegi nanti hihihi

*∽ IZAN ∽* said...

Re Aleyn : Yee.. aku cuti sekolah ni kompem la anak2 ikut 'perpantang' ngan Mamanya.... tu yg dok plan 'qada' cuti sekolah bulan 5 nanti hihihii