Assalamualaikum...

Bersiaran dari Taman Tasik Cyber buat ke sekian kali sebelum schedule utk induce esok.. jalan jalan round tasik ngan budak2. Moga dapat 'jalan' esok... dah 3 kali bersalin pun kali ni paling suspen..

Pagi tadi pergi klinik An-Nisa utk 2nd Opinion and Doctor advise utk proceed je seperti saranan Doktor pakar... apapun semuanya sudah 'tertulis' bila dan macamana kita akan lahir ke dunia ni katanya. Terus insap dan redha dengan segala ketentuan yg Esa... moga di permudahkan segala urusan esok. Aminnnn....




Dan antara usaha2 terakhir sebelum di inducekann esok...
Kita hanya mampu merancang.. selebihnya berserah kepada Yang Maha Berkuasa...
semoga dipermudahkan... Aminnnnnnnnnnnnn


5 sweet comments:

Nad MamaZN said...

Semoga dipermudahkan segalanya kakak!

*∽ IZAN ∽* said...

Aminn Nadd!!!Tq!! Memang nervous jek kali ni huhu

lieyalatif said...

Alamak induce jugak ke beb!!! Terbayang2 mase mija dulu sbb kene induce...xpelaa nak buat camne, kite doa dan tawakal key...

Nanti dah bersalin kabar2 kan la tau...leh aku buat lawatan amik berkat heheheheh

MrS. F!zA said...

tk leh nk imagine induce tu mcm mna dia punya rsa..apapon moga segalanya dipermudahkanNYA..insyAllah..

Cho Zila said...

moga dipermudahkan segalanya.. nanti bersalin di puchongjerker..