Assalamualaikum..
Ahaa.. kali ni nak share satu restoran yang baru di buka di Cyberjaya
iaitu Restoran Mat Ayam Kampung. Sebenarnya ini adalah branch kedua mereka.
Branch di Cyberjaya di terletak di DOMAIN, berdekatan dengan
Restoran Mak Teh, tapi sebelah belakang lagi.


Anyway, apa yang special kat restoran ni dah tentulah
Ayam Kampung nya..! Seketul (bahagian kepak atau peha) RM 4.
Lagi satu ulam-ulaman dan juga segala sambal cecah yang WAJIB,
sambal belacan, tempoyak dan budu..!

 

 Ayam kampung, Ulam sambal belacan, sambal tumis ikan bilis RM6.80

Ikan masak percik, ulam sambal belacan & kerabu perut RM 5.90

Harga perpatutann.. lauk dia pun sedap-sedap.
Kalau sampai kul 12:30 tgh hari memang confirm full dah tempat duduk. Anyway waktu perniagaan dari 11:30 pagi ke 5:00 petang okeh.So kepada penggemar ayam kampung, boleh la cuba makan di sini..!

Baca artikel cawangan Serdang KLIK SINI

9 sweet comments:

~izan~ said...

wah,dah la tak sarapan lagi ni..tgk lauk ayam kampung tu terus menyanyi2 riang perottp jauhnyer..hukhuk...

juelee said...

argg izan.. semalam nampak ekdai ni tapi tak gi makan sini gi makan kat dapur kami..

eh satu hari we should have lunch together la.. kata opis dah dekat...

ieda said...

waa semua masakan ala2 kampung nie .. x menahan akak melihatnya .. terus rasa lapor ..
kalau akak ke tmp mcm nie akak akan pastikan pinggan penuh ngan ulam2man tuuu ermmm yumx2

eelobor said...

banyaknya pilihan lauk. ulam2 pun banyak...best nyer

Psychic Zero said...

kak izan bagi la google map link kat maner nak jugak try

restu resort said...

perh bestnya..

e.l.i.z.@ said...

mesti nama tokey kedai tu MAT kan hihihi

MrS. F!zA said...

ha?murahnya seketul rm4..semalam kita makan ayam kurus kering je quarter jgk rm5..giler mahal..

* cyberjaya eh blh la try nti

i hate fuckers said...

thanks for promoting my father's restaurant.