Alhamdulillah..
Hidup lebih teratur sekarang. Syukur kepada yang Esa kerana di beri 
kenikmatan untuk menikmati kehidupan sekarang.

Assembly sebelum masuk kelas.
Nyanyi lagu sekolah. 

Walaupun tanpa Bibik, pagi masih sempat menyediakan 'sarapan ekspress' Danish.
Selesai sarapan sempat hantar Danish ke skool. Kadang2 boleh stay tengok
aktivity Danish during assembly sebelum masuk kelas. 
Kadang-kadang sempat berbual dengan guru-guru Danish atau parent lain 
yang menghantar anak mereka ke skool jugak. Kadang2 boleh bawak Dania sekali 
hantar Abangnya ke skool.

Danish practise baca Ikrar Sukan untuk Hari Sukan Krista.
Cikgu kata ~ Danish badan kecik tapi suara BESAR! he he

Assembly kira-kira 10 minit. Nyanyi lagu Krista, spelling days of week,
and words from few other flash cards.

Dan kalau hantar Danish terus balik pun masih sempat singgah 
bersarapan di kedai kalau mahu.. dan itu pun masih sempat 
sampai ke Ofis mengikut waktu yang di tetap kan. Alhamdulillahh..
jiwa begitu tenangg sekarangg.. tak perlu nak berebut2.
Pergi balik kerja jauh dari kesesakan.
Smart tag pun tak perlu nak di Top up dahh untuk kegunaan sehari-hari..!

Lagi-lagi musim-musim hujan macam ni..
Kalau dulu memang 'bercinta' nak pergi/balik kerja time2 hujan ni..
terbayang kesesakan di sepanjang LDP, Hicom - Proton..urgghhhh....!
Dah tau dah.. kalau hujan mula menyimbah bumi, boleh sampai
2 jam pegang strereng.. kena pulak  balik kerja especially hari jumaat
memang kadang boleh tersengguk2 gak sambil drive...! uhuhuhu.

Apapun semuanya dah berlalu..
Sesungguhnya aku benar-benar bersyukur atas anugerah
& nikmat Mu ini Ya Allah...!!

5 sweet comments:

eelobor said...

Alhamdulillah...bersyukur dengan nikmat & rezeki serta kesenangan hidup yang telah di pinjamkan Nya

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor :
Alhamdulillah..!! Syukur sangat2... ;)

azura samsuddin said...

Alhamdulillah, gembira utk izan jugak...

Aleyn said...

Alhamdulillah Syukur nikmat....

MrS. F!zA said...

sonoknya ada msa blh htr anak dan smpt tgk anak bertaur kt tadika kan..kalo yg jnis sibuk mna smpt dh htr trus belah je..