Harga minyak naik lagi.. korang guna ke RON 97..? aku biasa guna RON 95 type je.. cuma pernah la sekali beli minyakk... line penuh bebb.. jap lagi apsal ada satu pumpt kosong.. aku pun gi la park.. isi minyak. Sekali tengok harga.. mak aii RM2.15 ++  seliter.. tengok sign board atas.. PRIMAX 97. Laaaa.. patut la pump ni kosong tadi.. isk isk sikk

sumber : Malaysia kini


Harga petrol RON97 akan dinaikkan 15 sen lagi kepada RM2.30 seliter berkuatkuasa 1 Disember ini, mengikut sumber.

Pengumuman rasmi dijangka akan dibuat lewat hari ini. Bagaimanapun harga petrol RON 95 kekal tidak berubah pada RM1.85 seliter.

4 sweet comments:

azura samsuddin said...

zura pun baru tau pg ni dtg keje kawan2 dah bising pasal naik minyak, sbb x sume yg guna 95.. xpelah nak wat cmne kan.. tumpang kesian je kat kawan2

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syabas malaysia...bertambah kaya laa pasni..tp 500 ajer bonus :p

☆ lieya latif ☆ said...

tu le ko....naik lagi....laki yg habaq mai kat aku, tu pun die bace ket tenet...kat biter tv takde la plakkeluar kan...pandai dieorg senyap2....huhuhuhu

eelobor said...

naik senang, turun susah