Salam..

MODE : Shutdown.
Sorry yekk.. minggu ni nampak nyer citer pasal farewell jekkk.. isk isk isk.
Sila jangan muntah.. hu hu hu. Aku pun nak ikutkan sepanjang berblog ni jarang-jarang nak citer pasal kerja. Tapi untuk kesekian kalinya ni meh la ku ceritakan sket watak-watak yang selalu hadir dalam dunia pekerjaan ku hu hu hu.

PART 1
Farewell ni di organizekan oleh salah satu vendor department aku di Seoul Bulgogi, IOI Jumaat lepas. Vendor yang sama jatuh bangun ngan department aku gak. Suka sama suka, nangis sama nangis.. time haru biru sama haru biru.. especially bila kena emergency breakdown support tak kira la tengah malam buta kul  12 ke, 1 pagi ke, 2 pagi kee.. weekend ke, public holiday ke.. diaorang ni kalau kitaorang call within 2 hours memang sedia terpacak dah kat ofis kitaorang. Memang alhamdulillah.. support diaorang antara yang terbaik.


Antara yang hadir. Firdaus dengan family, Aznan, Anuar, Uncle Wong & Aida

Group vendor + familyku hu hu. 

 Reaksi apa ni.. sorang cam tepuk tangan, sorang cam kesat mata.. sorang cam baca doa makan.. aku pun konfiuss he he

 Haaa.. air muka ceriaa.. dah kenyang la tuhhh. Wife si Fauzi pun join sekali 

 Danish belasah Yee mee tomyam


Sessi ucapann.. sambil puji2 vendor skett beserta amanat kepada vendor pelapis

 Sambil2 puji sempat gak kutuk-kutuk skett..! HA HA HA. Gurau jee.. bila lagii.. jangan ye marah uncle Wong * yg tengah berdiri tu*

PART 2

Ni 2nd session bersama Japanese Speaker. Lokasi bertempat di Kedai Kopi, Tasik Shah Alam.
From both NIDEM & NMM dan multi department. Environment kedai tersangat best.. tepi tasikk.. sebelah air pancurrr.. 
Harga sou sou..air dia sedapp!

Dri kiri, Elvica, Hasnida, K.Hiza & aku

 Antara menu yg di order.

 Hujung sana Azrul, Wan, Pojie, Nikman.. gambar pun pakai candid2 je hu hu


Terima kasih kepada semua yang telah hadir dan sudi meluangkan masa..! 
Iro iro osewaninarimashita.. korekaramo yoroshiku...!

4 sweet comments:

*azni* said...

best nye makan..jom kite makan!!

Me_Bee N Kids said...

wah wah ...banyak betui farewell utk izan ...sure rasa terharu sgt2 kan ..??
Sugoi dah 10 tahun di sana ...

Aleyn said...

Weii..tu vendor mana ...aku x kenal sorang pun...bukan yg Mr. Man ari tu ek?

umeboshi said...

wahh..restoran kedai kopi ni wujud lagi eh? kat sini la kita buat bachelor party hada...kan..yg plate dia besaq gabaq tuh..heheh..