Salam...
Sempena Maal Hijrah tahun ini, tabung Nuffnang ku akhirnya jejak jugak 3 digit buat pertama kalinya..! 
Terhegeh-hegeh sungguh sejak aku mula aktif berblog tengah tahun ni..hik hik hik!
Buat masa ni jumlah terkumpul RM101.74 
Anyway syukur Alhamdulillahh. Sikit atau banyak tetap REZEKI namanya..!
Semoga semakin melimpah rezeki tahun ini.. aminnnnn
Tengah fikir fikir nak cashout ke tidakk hu hu hu


NOTE : Debar masuk 'ofis baru'

17 sweet comments:

tiefazatie said...

wah!!tahniah sis!chaiyok@!hihi

*azni* said...

alhamdulillah..rezeki kak izan..

eelobor said...

hehehe, dah banyak tuh. cash out jer

Gieyana said...

tahniah Izan...aku brapa sen jer dpt..x smpai pon RM50..kekekeke

azura samsuddin said...

beshnye merasa gak 3 digit tu... zura lum lagi 2 digit pun hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah.......lepas ar buat beli gaun dania yeak izan heheeheh.....

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

rezeki maal hijrah.. semoga rezeki akan terus bertambah.. insyallah

ambrynaa said...

Ooo.. Nak kena req cash out ek.. Kalau aku rm50 pun aku dah minta.. Huhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Tiefa :
Ma kaseh Dik ...caiyok caiyok!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Azni :
Betul tu.. alhamdulillah Rezekii.. syukkrannn

*∽ IZAN ∽* said...

Re Eelobor :tu laa.. ikut ati nak cash out je hu hu

*∽ IZAN ∽* said...

Re Gieyana & Zura :
Tak pe.. sikit2 lama lama jadi bukit.. tak mula sikit tak jadi banyakk tul takk!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Lieya :
Lepas terkena gaun Dania tak nak pakai tu.. kena pikir2 gak le nak beli gaunn.. kena confirm Dania nak pakai baru leh beli.. kalo tak rugi jekk ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mimi :
Alhamdulillahh... mudah-mudahannn.. aminnn!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Zalie :
ha aahh.. kena request. aku pun tak pernah lagi.. ni nak try nihh hu hu

Mama Zharfan said...

congrats dear!! byk gak tu!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Mama Zharfan :
Ma kaseh ma kasehhh... ! he he