Salam..

Malam semalam Farewell Dinner dengan kawan-kawan satu department.
Makanan yang sedap.. tempat makan yang sangat bestt.. cuaca yang nyamannn yang sekali sekala di serikan dengan desiran 'hujan'.. hu hu hu

Malam tu aku balik dengan cenderahati dari ofismate. Sangat-sangat terharu dengan pemberian mereka...


Sejambak bunga Ros dari Azah, ofis mate, merangkap PA, merangkap member, merangkap mak andam.. macam-macam laaa dia nihh.. serba boleh. 10 tahun aku 'membesar' dengan dia kat Nitto ni... hu hu hu


Purse Charles & Keith. Cam tahu-tahu je purse aku dan hampir2 lunyaii.. hu hu hu. Terima kasih banyak-banyak sangatttt..!! Warna coklat yang sememangnya kaler kegemaran aku dulu kini dan selamanyaa..! hu hu


Kain Ela dari Gulatis... bunga kaler coklat lagii.. terharunya. Nanti aku buat baju buat gi kerja tempat baru yekkk...


Aksesori porch dari Dilla. Ma kasehhh daun keladi.. tak dan esok dah buh aksesory bawak balik kampung he he


Tak lupa greeting card. 

Sweet wishes dari ofis mate.. tqvm! sampai sudah aku tak paham tulisan tonggang terbalik campur jepun tuu... kan tak leh baca.. tak paham maksud HA HA HA!


Yang tak boleh 'blah'.. *bahse org2 muda zaman sekarangg isk isk isk* greeting ni. SQL script dari leader process group... si Firdaus. Kalau dah nama MIS ( Management Infomation System)... ucapan pun nak di programmingkann hu hu hu.

Anyway terima kasih sangat-sangat pada semua. Greeting card tu nanti ku simpan di ofis baru yekkk...
Geng-geng MIS memang sokmo best-bestt & tak kan ku lupakan dari kamus hidup..! Printedd...!!

4 sweet comments:

eelobor said...

wah...banyak dapat hadiah yer. semoga di tempat baru lebih elok

☆ lieya latif ☆ said...

murah rezeki ko izan...best lak tu adiah2 tu .....moga ko berjaya ditempat baru yeak....tempat baru dpt kawan baru, tempat lame dikenang2...cewah!!~

Liz Rohaizat said...

wah, bagusnya kalau dpt ramai kwn mcm nie.

azura samsuddin said...

mesti sedih+terharu kan izan sbb x sgka ada gak meke nak bg 'kenangan' pd kite... brg2 tu pulak akan sentiasa digunakan so secara otomatik mmg sentiasalah teringat kat meke...hehehe