Salam..

Pernah dengar tak nama HANA TAJIMA..? Designer berusia 23 tahun dari 
United Kingdom.
Aku just recently tau dari entry member aku, zalie thru FB.
Bila surf pasal Hana Tajima ni memang super impressedd with her...! 
Simply gorgeous, cool  and trendy..! 
Tambah pulak she is muslim kacukan Japanese ( Ibu ) & English ( Ayah).


Nak tahu lebih lanjut boleh layari 



 Terbaru Hana Tajima berkoloborasi dengan Yuna menjayakan Maysaa Event.
Nak tahu lebih lanjut boleh layari


Lagi gambar-gambar yang di ambil dari 

Boleh layari juga 








Simply awesomee...!!!!  
Tertarik menarik tengok sempoi je dia duk lilit-lilit shawl tu kan.
Rasa ter'seru' plak nak try pakai shawl.. HA HA. TAPI bak kata kawan-kawan ku... 
kang nampak cam penyu tersepit la plakkk.. he he he

Anyway, Happy surfing guys....!!!

8 sweet comments:

ibuayahdamia said...

NAMpak sempoi jer lilit tudung cam tu..kalau ayu pakai , mau kena tarik2 kat ayyunie ni..ekekkeke

ambrynaa said...

meletops kan! aku dah macam obses kat Hana Tajima nih..nyesal tak pegi show dia ari tuh...aarghhh!!
anyway, aku dah try pakai selendang cara dia dah..terasa cool..ngehhehehhe!!

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ayu :
Beul tu.. nak pakai shawl rasa cam belum sempat kuar rumah dah kena tarik dek anakkk ha ha

*∽ IZAN ∽* said...

Re Ambrynaa

Ha ahh.. .memang cool habesssssssss!!! aku tau event tu dah selesai pun tengok blog beautiful nara huhu.

memang terasa cool ekk..? he he he. cam besttt jekkk...

Cosmedecorte said...

pernah tgk gak tudung dia ni. member fb pakai. cantik...

*∽ IZAN ∽* said...

RE Farah :
dia tak guna shawl biasa yekk..? ke style lilit yg lain tuh..?

eelobor said...

wah, meletops gitu

*∽ IZAN ∽* said...

re Eelobor :
tu laa.. terasa nak ikut meletopsss plakk HA HA HA